Het Noordik Vroomshoop

Kleurrijke, nieuwe inrichting van de aula, zorgruimte, spreek-/werkruimte en het leerplein kenmerkt zich door multifunctionaliteit.

Het Noordik Vroomshoop

Identiteit van de school als uitgangspunt bij de inrichting
Met de nieuwe inrichting van een aantal ruimtes, is een omgeving gecreëerd die aansluit bij de nieuwe identiteit van de school: de huisstijl, volwassenheid en eenheid in de school. Het kleurgebruik draagt bij aan de herkenning hiervan voor het personeel en leerlingen.

Multifunctionele aula voorzien van vele verschillende zitplekken en een podium

De grote, open ruimte moet ruimte bieden om huiswerk te maken, in groepsverband te werken maar ook om examens af te nemen.

 • Het Noordik Vroomshoop
  Flexibele tafels en bankjes

  De tafels en bankjes in de aula zijn gemakkelijk te verplaatsen, waardoor de indeling in een handomdraai aan te passen is. Bovendien zorgt het voor een warme en huiselijke uitstraling.

 • Het Noordik Vroomshoop
  Tough wrap

  De grote elementen zijn studentproof en eyecatchers in de grote ruimte, mede door de juiste kleurencombinatie. De akoestiek in de aula is erg prettig, onder andere door de vele zitplekken.

 • Het Noordik Vroomshoop
  Visual op het podium

  De identiteit en huisstijl komen nergens zo herkenbaar terug als in de grote visual op het podium. Het podium en de visual maken de multifunctionele aula tot één geheel.

Het Noordik Vroomshoop

Leerplein

Een prettige plek voor leerlingen om huiswerk te maken, samen te werken of te verblijven tijdens tussenuren. In de ruimte zorgen de plantenbakken voor natuurlijke afscheidingen. Bovendien draagt groen op een positieve wijze bij aan de sfeer.

Variërende zitmogelijkheden op het huiselijke leerplein

 • Het Noordik Vroomshoop
  Nisjes met treinbanken

  Op het plein vind je vele treinbanken. De banken zijn gestoffeerd om de akoestiek te verbeteren, daarnaast zijn ze voorzien van een ombouw. Zodoende creëer je nisjes waar het prettig verblijven is.

 • Het Noordik Vroomshoop
  Tafels met hockers

  Met de tafels en hockers zijn vele zitplekken gecreëerd. Bovendien zijn het toegankelijke zitjes waar leerlingen graag verblijven. Ideale plekken om bijvoorbeeld samen te werken met klasgenoten.

 • Het Noordik Vroomshoop
  Hoog en laag zitten

  Hoge en lage zitmogelijkheden met elkaar afgewisseld, als een soort golfbeweging. Ondanks deze variatie blijven de zichtlijnen intact en wordt het zicht van een docent niet belemmerd.

Het Noordik Vroomshoop

Zorgruimte

Een toffe ruimte met verschillende zitplekken voor leerlingen om (geconcentreerd) te werken en prettig te verblijven. De afgesloten spreek-/werkruimte beschikt over vier werkplekken en is dé plek voor vertrouwelijke gesprekken.

Zorgruimte met een goede akoestiek, toepasselijk kleurgebruik en een gave visual

 • Het Noordik Vroomshoop
 • Het Noordik Vroomshoop
 • Het Noordik Vroomshoop
 • Het Noordik Vroomshoop

Het Noordik Vroomshoop

Stiltewerkplekken als blikvangers

Functionele eyecatchers op het leerplein.
Huiswerk maken wordt in deze op maat gemaakte ’blokken’ zowaar een feestje voor leerlingen.


Binnenkijken bij andere voortgezet onderwijs scholen

Een greep uit de vele andere inrichtingsvoorbeelden ter inspiratie.

Meer informatie over Heutink projectinrichting

 • showrooms
  Showrooms

  Ontmoeten, inspireren en brainstormen in onze showrooms verspreid door het land.

 • inspiratieboeken
  Inspiratieboeken

  Indrukwekkende line-up referentieboeken en inrichtingsspecials. Op zoek naar inspiratie voor jullie inrichting? Bekijk onze inrichtingsspecials en inspiratie- en themaboeken met honderden referentieprojecten.

 • maatwerk
  Maatwerk

  Maatwerk is geschikt om de ruimte optimaal te benutten én voor het neerzetten van een eigen identiteit, doorvertaald naar inrichting.

 • inspirerende projecten
  Inspirerende projecten

  Bekijk de projecten die we de afgelopen tijd mochten realiseren en doe inspiratie op voor de inrichting van speel-, leer- en werkomgevingen.