Lucas Vakmaterialen sluit zich aan bij de Heutink Groep
Per 10 februari 2023 heeft Lucas Vakmaterialen zich aangesloten bij de Heutink Groep. Door de handen ineen te slaan kunnen Lucas Vakmaterialen en Heutink hun dienstverlening verbeteren door te profiteren van elkaars expertise én bovendien het productaanbod met een grotere merkkeuze uitbreiden.

Voordelen partnership
Voor jou verandert er niets, het blijft mogelijk om vertrouwd bij Lucas Vakmaterialen te bestellen. Ben je nieuwsgierig naar de voordelen van het partnership? We heten je van harte welkom om ook een kijkje te nemen op heutink.nl. Een rijke omgeving waar je ook een groot assortiment aan vakmaterialen en meer kunt vinden. Het partnership biedt jou meer service en meer keuze!

 • Meer expertise
 • Hoger serviceniveau
 • Uitgebreider productaanbod
 • Grotere merkkeuze

overname lucas vakmaterialen voorgezet onderwijs

Extra expertise en service

Ook de collega’s van Heutink staan voor je klaar!
Naast de algemene contactmogelijkheden van Lucas Vakmaterialen, kun je nu ook gebruik maken van de kennis van de Heutink-adviseurs.

Meer over de service en producten van Heutink

 • service support hulp
  Service & support

  Heb je een vraag of wil je informatie? We helpen je graag verder. Op deze pagina vind je alle informatie over bestellen en betalen, leveren en retourneren, veelgestelde vragen en contactmogelijkheden.

 • lucas vakmaterialen populaire vakmaterialen
  Populaire vakmaterialen

  Bekijk de lijst met hardlopers uit ons assortiment. We hebben een lijst gemaakt met de meest populaire vakmaterialen uit ons assortiment. Wel zo gemakkelijk!

 • shop heutink
  Bekijk ons voltallige assortiment aan creatieve materialen

  Direct aan de slag met het zoeken, vinden en selecteren van creatieve materialen? Je vindt alles op categorie verzameld in onze online shop. Plaats producten op je wensen- of bestellijst of bestel direct!

 • showrooms
  Showrooms

  Ontmoeten, inspireren en brainstormen in onze showrooms verspreid door het land.