Winther driewielers, fietsen, bakfietsen en meer

  Bestel rijdend materiaal van Winther online bij Heutink

  Winther is een bekend merk onder basisscholen en de kinderopvang. Onder het motto ‘Learning by Moving’ biedt Winther fietsen in verschillende soorten en maten aan. Hoe speelt het kind buiten? Spelen met de fietsjes van Winther is leuk! Kinderen kunnen echte verkeerssituaties nabootsen. Transporteer materialen over het schoolplein met de Winther bakfiets of rijdt langs het tankstation met een fiets.

  Kiddy Bus

  Een populair vervoermiddel van Winther is de Kiddy Bus. Deze 6-persoons bus is perfect om met meerdere kinderen tegelijkertijd comfortabel en veilig te kunnen wandelen. De kinderen stappen gemakkelijk in de kar dankzij de lage instap en zitten goed vast met een eigen gordel.

  De Kiddy Bus heeft veel weg van een bolderwagen voor de kinderopvang. Maar, in plaats van trekken, duw je de bus vooruit. Hierdoor heb je altijd goed zicht op de kinderen. De Kiddy Bus is lichtgewicht en wendbaar waardoor het duwen makkelijk gaat. Ideaal!

  Diverse accessoires voor de Kiddy Bus

  Er zijn een aantal accessoires voor de Kiddy Bus te bestellen. Ben je van plan om kinderen onder de 9 maanden in de bus vervoeren? Maak dan een babyzitje vast aan de gordel van de fietskar. Is het erg zonnig buiten? Met het zonnedakje zitten de kinderen tijdens de rit fijn in de schaduw. Zo zijn er nog meer accessoires verkrijgbaar zoals een regenhoes, een beschermhoes en een voetenzak.

  Driewielers, fietsjes en meer voor op het schoolplein

  Kinderen racen over het schoolplein met de stevige fietsjes van Winther. Als kinderen alleen op pad willen dan kan dit met een eenpersoons driewieler, step of loopfiets. Wanneer kinderen samen willen rijden, dan kan dit met de taxi. De Winther fietsen zijn zeer stabiel en gemaakt om volop mee te fietsen. Je hoeft daarom niet bang te zijn dat er iets kapot gaat. 

  Mocht er iets kapot gaan of moet een onderdeel vervangen worden, dan bestel je eenvoudig de losse onderdelen van de fiets op heutink.nl.