Bestel de producten van Royal Talens bij Heutink

  Royal Talens is een creatieve leverancier. Onder het merk vallen verschillende merken, waaronder Amsterdam, Cobra, Van Gogh, Ecola, Ecoline en nog veel meer. Om creatieve expressie voor iedereen betaalbaar te maken is de serie ‘Art Creation’ ontwikkeld. Deze producten hebben een andere prijs-kwaliteitverhouding. Hierdoor is het merk geschikt voor zowel de kinderopvang, het basisonderwijs, het voortgezet en hoger onderwijs. 

  Wil je producten bestellen voor privégebruik? Dan kun je ook als particulier bij Heutink terecht.

  Ruim assortiment Royal Talens verf

  Het merk heeft heel veel verschillende producten om bij iedereen creativiteit los te maken. Pak de acrylverf van Talens, een schildersezel of schetsboek en een aantal penselen en creëer de mooiste kunstwerken met verschillende soorten verf. We nemen je graag mee in de verschillende verfsoorten die het merk te bieden heeft.

  Royal Talens Amsterdam acrylverf

  De Amsterdam Talens acrylverf is een verf met hoogwaardige pigmenten. Die zorgen ervoor dat de kleur erg levendig is. De verf is gemakkelijk om mee te werken en brengt gelijkmatig aan. Heutink heeft  Amsterdam acrylverf, spray paints, markers, pasta's, vernissen en meerdere accessoires in het assortiment.

  Royal Talens plakkaatverf

  Ecola plakkaatverf is gemaakt om kleuren te leren mengen. De verf is dus ideaal voor jonge kinderen. Door de intense kleuren is de verf dekkend en hoef je maar een klein beetje te gebruiken om je werk te dekken. Hierdoor gaat de verf lang mee. Na het verven maak je de werkruimte gemakkelijk weer schoon met water en zeep. 

  Royal Talens gouache

  Gouache is een erg dekkende typeverf, die je gemakkelijk met water kunt verdunnen. De verf droogt snel, waardoor je gemakkelijk meerdere lagen over elkaar kan verven zonder dat de kleuren mengen.

  Ben je op zoek naar een andere prijs-kwaliteitverhouding? Kies dan voor de Royal Talens Art Creation gouache. 

  Aanvullende producten van Royal Talens

  Heutink heeft een groot assortiment verf, maar je kunt bij het merk ook terecht voor canvassen, potloden, schetsboeken, porselein- en verfstiften en nog veel meer. Zo heb je alles in huis wat je nodig hebt om ware kunstwerken te maken.