Nienhuis Montessori-materialen bij Heutink

  Nienhuis Montessori bij Heutink

  Het merk Nienhuis heeft materialen gericht op het Montessori-onderwijs. Bij Montessori-onderwijs - bedacht door Maria Montessori - leren kinderen zelfstandig werken. Kinderen krijgen de vrijheid om zich op hun eigen tempo te ontwikkelen. Het Montessori-materiaal van Nienhuis kan na een korte introductie zelfstandig gebruikt worden en mee worden geleerd. 

  Bestel Montessori-materialen online

  Heutink heeft het volledige aanbod van Nienhuis Montessori-materialen in het assortiment. Al het materiaal is goedgekeurd door de AMI, de internationale autoriteit op het gebied van Montessori.

  Populair Montessori-materiaal

  Materialen van Nienhuis stellen kinderen in staat zelfstandig te leren. Met Montessori-materialen oefenen kinderen met dagelijkse handelingen, waardoor het kind de motoriek oefent. Heutink biedt onder andere kinderbezems, aankleedrekken en keukengerei van dit merk. 

  Daarnaast heeft Heutink ook het welbekende Montessori-materiaal in het assortiment, zoals de roze toren, de gekleurde globe en de cilinderblokken. Heutink heeft tot slot ook een groot aanbod aan Montessori-puzzels, boeken, taalsymbolen, kleurpotloden en verf. 

  Andere Nienhuis Montessori producten

  Ben je op zoek naar creatieve materialen? Heutink heeft ook klei, verf en kleurpotloden in het Montessori assortiment.

  Je kunt ook bij Heutink terecht voor buitenspeelmateriaal zoals een voetbal, hoepels en een zandzeef.