Bestel educatief materiaal van LEGO® Education bij Heutink

  Maak kennis met de leerzame sets van LEGO® (en DUPLO®®) Education. De Education-sets zijn speciaal ontwikkeld voor het onderwijs en hebben verschillende doeleinden. Vertel een verhaal, oefen met een rollenspel en emoties of ga aan de slag met techniek. LEGO® op school is erg leerzaam.

  De Education-sets zijn gericht op het primair onderwijs, de buitenschoolse opvang en het voortgezet onderwijs. Wil je producten bestellen voor privégebruik? Dan kun je ook als particulier bij Heutink terecht.

  Populaire materialen van LEGO® Education voor jouw school

  LEGO® is ontwikkeld voor verschillende onderwijsvormen. Zo gaan kinderen in de onderbouw aan de slag met LEGO® Education DUPLO®. Voor het basisonderwijs en voortgezet onderwijs is LEGO® Spike Prime ontworpen. Speciaal voor het voortgezet onderwijs is ook LEGO® Education BricQ Motion gemaakt. 

  LEGO® Education DUPLO®

  LEGO® Education DUPLO® is gemaakt voor de jongste bouwers. DUPLO® is ideaal voor kinderen tussen de 3 en 6 jaar oud. DUPLO® helpt kinderen spelenderwijs leren, terwijl ze hun sociale vaardigheden verder ontwikkelen. Daarnaast oefenen de peuters en kleuters tijdens het bouwen met fijne motoriek. 

  LEGO® Education MINDSTORMS® EV3

  Kinderen maken metLEGO® MINDSTORMS® EV3 indrukwekkende robots met mechanische elementen. LEGO® MINDSTORMS® stimuleert het kritisch en creatief denken. Verder zijn kinderen bezig met programmeren en robotica.

  Voor de LEGO® MINDSTORMS® fans is er ook de LEGO® wedstrijdtafel. De tafel is speciaal ontworpen voor de LEGO® League-activiteiten van LEGO® MINDSTORMS®. 

  Het concept van LEGO® MINDSTORMS® EV3 is ondertussen alweer verouderd. Daarom is hier LEGO® Education SPIKE™ Prime voor in de plaats gekomen.

  LEGO® Education Spike Prime

  LEGO® Education SPIKE™ Prime is ontwikkeld voor de basisschool. SPIKE™is gemaakt om kinderen enthousiast te maken over STEAM onderwijs. STEAM staat voor ‘Science, Technology, Engineering, Art, and Mathematics'. Het stimuleert kinderen om aan de slag te gaan met wetenschap, technologie en wiskundig ontwerpen. 

  Andere producten van LEGO® Education

  Naast de basissets en uitbreidingssets heeft LEGO® ook grote bouwplaten om je werk op te bouwen. Zo verplaats je het werk gemakkelijk wanneer je klaar bent. De wedstrijdkast is ideaal om in de klas te hebben. Stop, na het werken, alles in de sorteerbakken van LEGO® onder de kast. In de LEGO® sorteerbakken wordt alles georganiseerd weggelegd en er de volgende keer weer makkelijk bijgepakt.