Bestel Kapla blokken bij Heutink

  Wil je Kapla kopen? Kapla is speelgoed voor kinderen vanaf 4 jaar oud. De houten plankjes geven kinderen de mogelijkheid om verschillende bouwwerken te maken. De schoolset van Kapla, met 1000 plankjes of 280 plankjes, komt in een stevige houten kist met wieltjes om de kist te verrijden. Met een Kapla voorbeeldboek bouwen kinderen verschillende structuren.

  We leveren de Kapla blokjes niet alleen aan het basisonderwijs, maar ook aan de kinderdagopvang. Wil je producten bestellen voor privégebruik? Dan kun je ook als particulier bij Heutink terecht.

  Bouwen met Kapla blokken

  Met Kapla bouwen kinderen grote bouwwerken en constructies. Het open-ended speelgoed zijn simpelweg grenenhouten plankjes, maar hiermee kunnen kinderen eindeloos spelen. Heutink heeft de natuurlijke grenenhouten plankjes en gekleurde plankjes in het assortiment.

  Kinderen gaan helemaal los met de kleine plankjes wanneer ze het combineren met het constructiemateriaal JOIN CLIPS. Met JOIN CLIPS verbind je de plankjes aan elkaar of voeg je wielen en draaiclips toe aan de bouwwerken. Dit geeft kinderen de mogelijkheid om voertuigen, robots, een Eiffeltoren en nog veel meer te bouwen.

  Kapla voorbeelden en ideeën

  Heb je inspiratie nodig? Maak dan de Kapla bouwwerken uit een voorbeeldboek. In het Kapla boek vind je verschillende voorbeelden. Bouw bijvoorbeeld bouwwerken, dieren, mensen en constructies. Elk idee heeft een ander Kapla boekje. Kinderen bouwen natuurlijk het liefst alles wat ze kunnen verzinnen. 

  Ben je op zoek naar Kapla ideeën? Naast de voorbeeldboekjes kun je de houten blokjes ook thematisch inzetten. Ben je met de klas aan het leren over de boerderij? Laat kinderen een houten hek bouwen om de dieren in te zetten. Leer je met kinderen over hoofdsteden? Maak dan bekende bouwwerken, zoals de Eiffeltoren of het vrijheidsbeeld, na. Ben je in de klas bezig met kunst? Maak dan je eigen houten kunst. Hierin is alles mogelijk. Laat kinderen hierin zelf nadenken hoe ze het bouwwerk stevig kunnen bouwen. 

  Ontdek meer bouwblokken voor het onderwijs

  Als je op zoek bent naar hoogwaardig bouw- en constructiemateriaal, kun je terecht bij Heutink. In onze webshop vind je een uitgebreid assortiment producten die de ontwikkeling van kinderen bevorderen. Of je nu op zoek bent naar bouwblokken, magnetische bouwsets of andere constructiematerialen, er zijn tal van opties om uit te kiezen. Bouwen en creëren met deze materialen is niet alleen leuk, maar ook zeer leerzaam voor kinderen.