Bestel Grimm's speelgoed bij Heutink

  Het houten speelgoed van Grimm's is gemaakt om de fantasie kinderen te stimuleren. Hierbij wordt niet gekeken naar de leeftijd, maar naar de ontwikkeling van het kind. Het houten speelgoed is ‘open-ended’. Voor open-ended speelgoed is geen einddoel of uitleg nodig. Kinderen maken zelf de keuze hoe ze met het speelgoed spelen.

  Van Grimm's blokkenset en regenboog tot Grimm's poppetjes en piramides. Heutink heeft een uitgebreid aanbod van het houten speelgoed in het assortiment. We leveren de materialen niet alleen aan het basisonderwijs, maar ook de kinderopvang en de bso. Wil je producten bestellen voor privégebruik? Dan kun je ook als particulier bij Heutink terecht.

  Duurzaam en verantwoord: Grimm's houten speelgoed

  Grimm's blokken, regenbogen, huisjes en poppetjes; alle materialen zijn gemaakt van hout. 

  Hout is een ideaal materiaal voor kleine kinderen. Kleine kinderen stoppen vaak speelgoed in de mond. Daarom wil je dat het speelgoed veilig is. Er zijn geen toevoegingen nodig om groei van bacteriën te voorkomen, waardoor het veilig materiaal is om in de mond te stoppen. Dit maakt hout perfect voor bijtringen, rammelaars en grijpspeelgoed. Bovendien is het ook weer te recyclen na het gebruik. 

  Grimm's regenboog 

  De producten van Grimm's zijn al jarenlang populair. Een van de eerste producten die bekend in de oren klinkt is natuurlijk de regenboog. Deze stapeltoren is verkrijgbaar in primaire kleuren, pastelkleuren en naturel. 

  De regenboog kan op heel veel manieren worden gestapeld. Gebruik de bogen als knikkerbaan, treintunnel, stalletje en nog veel meer. Naast bouwen kun je de regenboog ook stapelen en sorteren. Tijdens het spelen ontwikkelt het kind de fijne motoriek en het ruimtelijk denken. 

  Andere populaire producten van Grimm’s

  Er zijn naast de regenboog nog een aantal andere populaire producten van het merk. Denk aan de Grimm's huisjes, Grimm's piramide en blokkenset. Deze producten zijn wederom bedoeld om de ontwikkeling van de fijne motoriek en het ruimtelijk denken te ontwikkelen. We zetten de populairste op een rijtje:

  Meer ontwikkelings- en spelmateriaal

  Of je nu op zoek bent naar open-ended speelgoed, houten speelgoed of ander materiaal voor spel en ontwikkeling; Bij Heutink ben je aan het juiste adres. In het assortiment vind je meer dan 2.000 artikelen voor het onderwijs, kinderopvangorganisaties en zorg- en welzijnsorganisaties.