Gratnells bakken en lades bestellen bij Heutink

  Bij Heutink vind je een groot aanbod Gratnells trays.Gratnells heeft een groot assortiment met bakken en lades voor bijvoorbeeld leerlingtafels, de LEGO® wedstrijdtafel en de ladekasten voor STEAM. Met deze handige lades berg je gemakkelijk spullen op. Gebruik je de lades niet? Stapel ze eenvoudig op elkaar.

  De lades zijn geschikt voor elke organisatie, van de kinderopvang en de basisschool tot het voortgezet en hoger onderwijs. Wil je de Gratnells lades voor privégebruik bestellen? Dan kun je ook als particulier bij Heutink terecht.

  Gratnells lades kopen?

  De Gratnells laden zijn te bestellen in verschillende kleuren, soorten en maten. De lades zijn in vier standaard hoogtes verkrijgbaar, die zijn te gebruiken voor verschillende doeleinden. Ben je op zoek naar een lade voor onder de leerlingtafel? Dan is de laagste lade, F1, een goede keuze. Zoek je een bak waar je speelgoed in kunt opbergen? Kies dan de hoogste bak, F3. Sluit de bak af met een deksel, geschikt voor alle F-lades.

  De lades zijn ook beschikbaar in verschillende kleuren, zoals grijs, blauw en oranje. Daarnaast zijn er nog 10 andere kleuren om uit te kiezen. Wil je kunnen zien wat er in de bak zit? Dan zijn de transparante bakken ideaal.

  Ruim assortiment met bakken en lades van Gratnells

  Heutink heeft een groot assortiment Gratnells. Maak een keuze uit bijna 100 verschillende lades. Kies het formaat, de kleur en het materiaal en plaats de bak onder de leerlingtafel, als opberger in het lokaal of in elke andere kast met de bijbehorende ladegeleiders.