Bestel de creatieve materialen van Creall bij Heutink

  Creall inspireert met haar materialen kinderen om spelenderwijs te leren en ontdekken. De verf, het modelleerzand en de klei van Creall stimuleren de verbeeldingskracht en creativiteit van kinderen. Ontdek alle materialen van Creall in ons assortiment.

  Creall klei

  Een van de populairste producten van het merk is de klei. Belangrijk om te weten: de producten die direct door kinderen worden aangeraakt, zijn gluten- en conserveermiddelvrij. Dit maakt de producten helemaal veilig voor kinderen. Welke klei past het best in jouw groep?

  Creall Do & Dry boetseerklei

  De Do & Dry boetseerklei droogt aan de lucht en hoeft dus niet in de oven. Maak je eigen potjes, beeldhouwwerkjes, sieraden of andere werkjes met de zelfhardende klei. De Creall Do & Dry droogtijd verschilt per werk; de dikte en grootte van het werk kan de droogtijd veranderen. Erg dikke kleiwerkjes hebben een week nodig om volledig hard te worden. Duurt dit te lang? Plaats dan de Creall Do & Dry in de oven op 50 tot 60 graden voor een paar uurtjes. 

  Creall Super Soft klei

  De Super Soft klei is ontwikkeld voor kinderen in de middenbouw. Deze zachtblijvende klei is makkelijk kneedbaar, maar iets steviger dan de Ultra Soft klei. Ook kun je kiezen voor Therm Soft klei. Deze klei is perfect voor oudere kinderen. De klei is stevig en blijft zacht, tenzij je het afbakt in een keukenoven. 

  Creall verf

  Het merk heeft ook een groot aanbod verf. Elke verf schildert anders of heeft een ander doel. Dit zijn de populairste verfsoorten in ons assortiment van het merk:

  Naast de vaak bekende soorten verf heeft het merk ook speciale verf, zoals de Creall Glow in the Dark verf of schoolkrijtverf.

  Creall kinetisch zand

  Creall modeling sand, vaak kinetisch zand genoemd, is echt zand gemixt met bindmiddel. Dit zorgt ervoor dat je met het zand kan bouwen. Hierbij kun je kiezen tussen Play it! en Sculpt it!. Play it! heeft een zachte zandstructuur en is gemaakt voor sensorisch spel. Play it! is een stuk steviger en elastischer. Hierdoor kun je er goed mee bouwen. 

  Meer producten van Creall

  Met meer dan 160 producten in het assortiment vind je bij Creall wat je nodig hebt. Ben je op zoek naar stoepkrijt, kleigereedschap, waskrijt of? Naast de klei, verf en zand kun je ook voor deze producten bij het merk terecht.