De MamaRoo sleep, RockaRoo en Mamaroo van 4Moms

4Moms is een merk gericht op revolutionaire babyproducten. De beweging van de 4Moms wipstoel, wieg en schommel zijn gebaseerd op de beweging waarmee ouders hun baby troosten. De rustige bewegingen, snelheden en geluiden laten de baby gemakkelijk in slaap vallen. Het merk heeft drie producten met alle drie een andere focus.

 • Natuurlijke, vertrouwde bewegingen
 • Slim design
 • Wetenschappelijk onderbouwd

 • mamaroo
  4Moms MamaRoo 5

  De MamaRoo 5 - voorheen de MamaRoo 4 - is een elektrische wipstoel voor de allerkleinsten. Met de verschillende functies wordt de kleine in no time rustig. De MamaRoo wipstoel heeft 5 bewegingen en snelheden, 4 ingebouwde geluiden, slimme connectiviteit met Amazon Alexa en Google Home en meer.

 • rockaroo 4moms
  4Moms RockaRoo

  De RockaRoo is een schommelstoel die de baby met een glijdende beweging kalmeert. Het slimme design schommelt in een kleinere swing. Hij neemt hierdoor weinig ruimte in beslag, maar levert net zoveel plezier op. De baby kan tijdens het schommelen ook spelen met, of kijken naar, de speelboog met interactieve speelballen.

 • mamaroo sleep
  4Moms MamaRoo sleep

  In de 4Moms wieg liggen en slapen baby’s met natuurlijke bewegingen, geluiden en een timer. Zo sliepen ze namelijk ook tijdens de zwangerschap. De elektrische wieg heeft een timer, zodat de wieg bijvoorbeeld na 20 minuten stopt. Met de app bedien je de wieg van een afstand en kun je de timer aanzetten, of de wieg stoppen.

zitjes 4moms

4Moms accessoires

4Moms heeft een aantal accessoires voor de MamaRoo, RockaRoo en MamaRoo Sleep. Bekijk de lakens, opbergmand, zitjes en meer.
Bekijk de accessoires