Werken met ICT

Praktisch en efficiënt samenwerken.

ict

Wil je als team beter samenwerken en eenvoudig informatie delen? De juiste ICT-oplossingen helpen je hierbij. Daarnaast zorgt goede ICT ervoor dat je als school of stichting alle praktische zaken, ook op administratief gebied, zo efficiënt mogelijk kunt inrichten. Een voordeel van onze oplossingen is dat je ze kunt inzetten voor een eenpitter of voor een complete stichting.

 • ict
  Schoolintranet

  Schoolintranet is de ideale werkomgeving voor iedereen die op school werkt. Het is één centraal platform voor alle medewerkers. Schoolintranet biedt overzicht en samenhang in alle Microsoft 365- of Google Workspace for Education-applicaties. Je bereikt de leerlingen en leerkrachten/docenten en je houdt ze up-to-date.

 • ict
  Microsoft 365

  Werk eenvoudig online met Microsoft 365 en biedt leerkrachten/docenten en leerlingen de vertrouwde tools zoals Word, PowerPoint en Excel. In combinatie met Teams maken deze tools samenwerken en organiseren in de Cloud makkelijk, veilig én verantwoord.

 • ict
  Google Workspace

  Google Workspace for Education is jouw digitale gereedschapskist. Je werkt eenvoudig en op een laagdrempelige manier samen. Je voorziet je leerlingen en leerkrachten/docenten van tools zoals Google Classroom, Google Drive en Google Chat. En dat op een veilige en verantwoorde manier.

 • ict
  Predia

  Lesgeven wordt nóg leuker met een Predia touchscreen. Deze touchscreens zijn speciaal voor het onderwijs ontwikkeld. Door gebruik te maken van de vele interactieve mogelijkheden houd je je leerlingen beter bij de les. Dit zorgt voor meer aandacht, dus meer impact.

Meer over werken met ICT

Training en advies

Het kan een lastige opgave zijn om de ICT op jouw school goed te implementeren.

contact

Ook daar helpt Heutink ICT je bij!

Door advies te geven en deskundige begeleiding te bieden.
Ook zijn er cursussen beschikbaar op alle niveaus. Wil je meer weten over deze cursussen? Neem contact op voor meer informatie of een afspraak.
Neem contact op