Leren met ICT

Alle oplossingen die je nodig hebt om onderwijs met ICT te faciliteren en te organiseren.

ict

Welke (leer)doelen willen jullie op school met ICT bereiken? Wat wil je je leerlingen meegeven? Welke software zet je hiervoor in? Heutink ICT helpt je bij deze vraagstukken. Hier vind je alle oplossingen die je nodig hebt om onderwijs met ICT te faciliteren en te organiseren, van taal en rekenen tot digitale geletterdheid.

 • ict
  MOO Startportaal

  MOO Startportaal is een overzichtelijke startpagina die leerkrachten/docenten én leerlingen snel en eenvoudig toegang geeft tot alles wat ze nodig hebben. Alle programma’s worden gestart vanuit één omgeving met één klik.

 • ict
  Schermcontrole

  Wil je als leerkracht/docent zien of iedereen wel bij de ’les’ is? Dat kan met Schermcontrole. Je kijkt direct mee op de schermen van de leerlingen. Alles is in beeld op één dashboard en kunt eenvoudig alle schermen afsluiten of een website delen met alle apparaten in de klas.

 • ict
  Myndr

  Zorg voor rust en focus in de klas met Myndr. Met een fysieke draaiknop in de klas regel jij de internetfiltering, zodat leerlingen alleen toegang hebben tot delen van het internet die jij op dat moment relevant vindt. Myndr is eenvoudig te installeren op je bestaande netwerk.

 • ict
  Digital Skills for Kids

  Laat leerlingen op een laagdrempelige en zelfstandige manier kennis maken met de bekende apps, tools en services van Google of Office 365 met Digital Skills for Kids. De leerlingen kunnen er zelf mee aan de slag en het is eenvoudig te gebruiken in het bestaande lesaanbod.

Meer over leren met ICT

Training en advies

Het kan een lastige opgave zijn om de ICT op jouw school goed te implementeren.

contact

Ook daar helpt Heutink ICT je bij!

Door advies te geven en deskundige begeleiding te bieden.
Ook zijn er cursussen beschikbaar op alle niveaus. Wil je meer weten over deze cursussen? Neem contact op voor meer informatie of een afspraak.
Neem contact op