Communiceren met ICT

Informatie effectief en op een overtuigende manier communiceren.

ict

Als school heb je veel informatie om te delen, zowel intern als extern. Maar hoe communiceer je deze informatie effectief en op een overtuigende manier met (potentiële) ouders en leerlingen? Dit kan een flinke opgave zijn. Met de ICT-oplossingen van Heutink ICT, die speciaal voor het onderwijs ontwikkeld zijn, maken we dit overzichtelijk en eenvoudig.

 • ict
  Klasbord Ouderapp

  Ben je op zoek naar een veilige en snelle manier om te communiceren met ouders en verzorgers? Ontdek onze Klasbord Ouderapp. Je deelt eenvoudig en snel informatie op de tijdlijn of privé. Daarnaast wordt informatie automatisch doorgeplaatst op je website en infoscherm.

 • ict
  Schoolwebsite

  Zet je school op de kaart met Schoolwebsite. Je bent online aanwezig voor (potentiële) ouders en verzorgers. Daarnaast ben je op desktop én mobiel goed zichtbaar. En dankzij een gebruiksvriendelijke beheeromgeving kun je Schoolwebsite zelf aanpassen.

 • ict
  Infoscherm

  Wil je actuele informatie delen bij de entree of in de hal van je school? Met Infoscherm publiceer je deze actuele informatie snel en makkelijk, dit is direct zichtbaar. En je bepaalt zelf of je één of meer schermen aanstuurt en welke content op welk scherm zichtbaar is.

 • ict
  Schoolgids

  Met Schoolgids bied je ouders en leerkrachten/docenten alle informatie digitaal en interactief aan. Het is de centrale online kennisbank van jouw school. Schoolgids is gebruiksvriendelijk, je informatie is altijd up-to-date en ouders zijn goed geïnformeerd. Daarnaast integreert het met je website.

Meer over communiceren met ICT

Training en advies

Het kan een lastige opgave zijn om de ICT op jouw school goed te implementeren.

contact

Ook daar helpt Heutink ICT je bij!

Door advies te geven en deskundige begeleiding te bieden.
Ook zijn er cursussen beschikbaar op alle niveaus. Wil je meer weten over deze cursussen? Neem contact op voor meer informatie of een afspraak.
Neem contact op