Beheren met ICT

Praktische oplossingen voor jouw ICT-beheer.

ict

Wil je meer tijd besteden aan de kwaliteit van het onderwijs op je school? Heutink ICT biedt praktische oplossingen voor jouw ICT-beheer. Apparaten beheren, instellingen wijzigen, problemen oplossen: we maken het allemaal heel eenvoudig en efficiënt. Je hebt alles zelf in de hand, problemen worden opgelost en hierdoor spaar je tijd. Tijd die je kunt besteden aan de kwaliteit van het onderwijs.

 • ict
  Basishub

  Met Basishub integreer je alle systemen en platformen. Het zorgt ervoor dat iedere medewerker en leerling met één account toegang krijgt tot de juiste omgeving(en). Met Basishub kun je veilig samenwerken en lesgeven. Daarnaast heb je in je klas nooit meer problemen met verschillende accounts en wachtwoorden.

 • ict
  Netwerkbeheer

  Digitaal onderwijs is actueler dan ooit. En bij digitaal onderwijs is het belangrijk dat jouw netwerk dit faciliteert. Met de oplossingen van Heutink ICT ben je altijd veilig en stabiel online. De toegang is voor iedereen en je schaalt eenvoudig op en af, naar jouw behoefte.

 • ict
  Apparaatbeheer

  Ben je veel tijd kwijt aan het beheren van alle Chromebooks en Windows-laptops? Maak het jezelf makkelijk met Apparaatbeheer. Dit is een gebruiksvriendelijke manier om al jouw apparaten te beheren in één omgeving. Snel, eenvoudig en veilig.

Meer over beheren met ICT

Training en advies

Het kan een lastige opgave zijn om de ICT op jouw school goed te implementeren.

contact

Ook daar helpt Heutink ICT je bij!

Door advies te geven en deskundige begeleiding te bieden.
Ook zijn er cursussen beschikbaar op alle niveaus. Wil je meer weten over deze cursussen? Neem contact op voor meer informatie of een afspraak.
Neem contact op