Implementatie

Nieuwe leesmethode

Implementatietrainingen

Leg een stevige basis
Voor elke leerling en leerkracht van de school wil je het leesonderwijs zo goed mogelijk inrichten. Hoe zorg je als team voor een vliegende start en neem je de leerlingen mee op weg naar leessucces? Een implementatietraining helpt...
implementatie

  • Effectief starten met de methode
  • Alle mogelijkheden ontdekken
  • Succesvol implementeren van de methode

Haal het beste uit de nieuwe leesmethode
Een nieuwe methode aanschaffen en eigen maken is een flinke investering. Niet alleen budgettair, maar zeker ook qua tijd en inzet van het team. De methode leren kennen en passend maken voor jullie school, collega’s en leerlingen begeleiden en de materialen op orde brengen… ga er maar aan staan!

Een implementatie bij de invoering van een nieuwe methode zorgt ervoor dat de nieuwe methode ook werkelijk bijdraagt aan goed leesonderwijs. Door een begeleid implementatietraject leer je effectief te starten met de methode. Je ontdekt alle mogelijkheden van de methode en kunt deze succesvol implementeren binnen de school.

Viavansas

Viavansas Onderwijsdiensten

Specialist op het gebied van nascholing
In samenwerking met Viavansas Onderwijsdiensten hebben we een praktisch en verhelderend implementatietraject ontwikkeld als houvast voor scholen die gaan starten met een nieuwe leesmethode.

Kies voor een implementatietraject

Bekijk ons aanbod en ontdek alle mogelijkheden

Adviseur

Een stevige basis leggen?

We bespreken graag de mogelijkheden

    Vragen over het implementatietraject?

    Neem telefonisch contact op met Viavansas via: 06 - 24889227 of vraag een adviesgesprek aan via onderstaande knop.

    Vraag een adviesgesprek aan