Peuterspeelzaal ‘t Kruimeltje Rijssen

Een nieuwbouwlocatie met 2 lokalen met veel licht.

kruimeltje rijssen

Spelen, spelen en nog eens spelen. Dat is waar ze goed in zijn bij peuterspeelzaal ’t Kruimeltje. Een onderscheidende factor van deze peuterspeelzalen is de Christelijke grondslag. Zo beginnen en eindigen ze de dag met een gebed en worden in de kring Bijbelverhalen verteld en liedjes geleerd.

De nieuwe locatie van ’t Kruimeltje bestaat uit open en lichte ruimten, welke behoefte hadden aan een verfrissende inrichting, waar genoeg ruimte is voor de peuters om te spelen en waar veel opbergruimte is.

Puur de basis voor iedere opvang

Om een huiselijke en warme sfeer met een frisse uitstraling te creëren is er gekozen voor meubilair uit de Puur-lijn.

Maak kennis met de Puur-lijn
kruimeltje Rijssen

Eindeloos speelplezier!
De bestaande speelzalen zijn ingericht in verschillende hoeken, zoals een huishoek, leeshoek en een bouwhoek. Dat is ook toegepast op de nieuwe locatie van peuterspeelzaal ’t Kruimeltje.

 • kruimeltje rijssen
  De huishoek

  Realistischer kun je een huiselijke hoek niet creëren! Het Fris en stoer huisje zorgt voor een afgebakende plek in de open ruimte.

 • leeshoek
  De leeshoek

  Een opberg- en boekenkast in één. Genoeg ruimte voor alle leesboekjes én speelgoed. De bank, de hockers en het vloerkleed maken het helemaal af en zorgen voor een knusse leeshoek.

 • kruimeltje rijssen
  De spel- en bouwhoek

  Nog meer opbergruimte voor spelmaterialen in de kastenwand! Én een plek om aan te werken. Dat zorgt voor meer speelruimte voor de peuters.

kruimeltje rijssen

(Zit)plek voor iedereen!

Zitplekken om aan te spelen en te eten, geschikt voor verschillende leeftijden.

De Ergo banken- en tafels vormen samen de perfecte (zit)oplossing. Verrijdbaar en zelf samen te stellen.

De keuze voor het meubilair is ontstaan in de showroom in Huissen en is vervolgens vertaald naar een inrichting die aansluit op de visie van peuterspeelzaal ’t Kruimeltje. Een inrichting dat genoeg ruimte biedt aan peuters om zich te ontwikkelen.

kruimeltje rijssen

Zitten, lezen, werken en ontmoeten

Tip: Gebruik de boom als themaboom en voor het ophangen van werkstukken!

We zien ze regelmatig in de natuur, het bankje rond een boom. Met dit houten exemplaar haal je dezelfde fijne zitplek naar binnen. Op het bankje kun je zitten, lezen, werken en ontmoeten.

''Het contact met de adviseur verliep prima. Er is goed geluisterd naar onze wensen en daarbij is er binnen ons budget een mooi passend ontwerp gemaakt. We hebben gekozen voor meubilair uit de Puur-lijn, omdat de natuurlijke uitstraling en rustige kleuren ons erg aansprak. Het eindresultaat is prachtig, de meubels en kleuren zijn mooi op elkaar afgestemd en bieden daardoor een rustige speelomgeving met voldoende uitdaging en kansen om de ontwikkeling van peuters te stimuleren.'' - Anneke Kosters-Poortman, coördinator peuterspeelzaal ‘t Kruimeltje.