Voor de natuurlijke leergierigheid van het kind

  ”Vanuit de Montessori visie ontwikkelen we materialen die een stimulerende leeromgeving creeren, waarin het kind altijd centraal staat.”

  Nienhuis Montessori is opgericht in 1929 door Albert Nienhuis, die samenwerkte met Maria Montessori bij het ontwikkelen van een serie producten die aansloten bij de onderwijsvisie van Maria Montessori.

  Al 85 jaar toonaangevend
  Kinderen hebben een natuurlijke drang om zich te zelfstandig te ontwikkelen. De producten van Nienhuis Montessori helpen ze daarbij. Alleen de beste materialen worden gebruikt en de producten worden geproduceerd met zorg, betrokkenheid en oog voor detail. Nienhuis combineert vaardigheden met technologie, en dat al ruim 85 jaar.

  Meubilair gestoeld op de visie van Maria Montessori
  Vanuit het gedachtegoed van Maria Montessori hebben we uitdagend en mooi meubilair op maat ontwikkeld. Kleine kasten, lage stoeltjes en tafeltjes, alles op kinderformaat en verplaatsbaar voor en door kinderen. De kasten zijn zodanig ingericht, dat de kinderen zelf overal bij kunnen. Onze Montessori meubellijn is van uitstekende kwaliteit, geproduceerd volgens nauwkeurige specificaties en gemaakt van de beste grondstoffen. 
  Lees meer
  > LINK: https://www.nienhuis.com/int/