Vacature Content marketeer primair onderwijs

content marketeer

Content marketeer primair onderwijs

Wij zoeken een content marketeer die Heutink primair onderwijs online nóg beter op de kaart gaat zetten!
Je bouwt landingspagina’s, verzorgt e-mailcampagnes, houdt onze sociale media up-to-date en bent continu op zoek naar nieuwe manieren om Heutink primair onderwijs online nóg beter op de kaart te zetten.

Vacature

Heb jij minimaal 2 jaar ervaring als content marketeer in een commerciële organisatie of marketingbureau? Ben jij commercieel ingesteld en toe aan de volgende stap? Wij zoeken een content marketeer die Heutink primair onderwijs online nóg beter op de kaart gaat zetten!

Over Heutink

De Heutink groep bestaat uit verschillende bedrijven die zich allemaal bezighouden met het produceren of leveren van spel- en ontwikkelingsmaterialen en lesmethoden. Onze klanten zijn kinderdagverblijven, scholen, ouders en schoolleveranciers (B2B) uit de hele wereld.

 

Jouw functie

Content zit in jouw DNA. Samen met het marketing team maak je de mooiste campagnes, content en uitingen die passen bij onze doelgroep. Als content marketeer ben jij de spin in het web voor alle activiteiten op onze online kanalen rondom de primair onderwijs doelgroep. Je bouwt landingspagina’s, verzorgt e-mailcampagnes, houdt onze sociale media up-to-date en bent continu op zoek naar nieuwe manieren om Heutink primair onderwijs online nóg beter op de kaart te zetten.

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt een marketing gerelateerde opleiding afgerond
 • Je bent minimaal 2 jaar werkzaam in online marketing, aan de klant- of bureauzijde
 • Je hebt ervaring met e-mailmarketing, social media en het beheren van websites
 • Je bent goed in het schrijven van teksten
 • Je bent gestructureerd, houdt het overzicht en kunt daarnaast goed plannen
 • Je wilt je graag verder ontwikkelen op het gebied van online marketing
 • Je bent full time beschikbaar

Wat bieden wij?

Binnen Heutink krijg jij de ruimte om te groeien als content marketeer. Daarnaast werken we binnen een hypermodern e-commerce landschap met de mooiste tools op het gebied van online marketing. Dit jaar zijn we verhuisd naar een fantastisch nieuw kantoor in Nijverdal met o.a. een sportschool en restaurant. Daarnaast krijg je ook de mogelijkheid om je maatschappelijk in te zetten voor de Heutink Foundation. Onze stichting brengt minder kansrijke kinderen in aanraking met kunst en cultuur.

Neem contact op

Enthousiast?

Neem dan snel contact met ons op!

Stuur je CV en motivatie vóór maandag 1 mei naar hr@heutink.nl.

  Vragen over de vacature?

  Neem dan contact op met Remy Essers (marketingmanager) via 06-82138297 of r.essers@heutink.nl

  Neem contact op