Jegro
Kinderen willen geïnspireerd worden! Jegro biedt materiaal waarbij actieve en fysieke inspanning nodig zijn. Deze materialen sluiten naadloos aan op het dagelijks leven en dagen uit om meteen aan de slag te gaan. Hoge kwaliteit, duurzaamheid en ergonomie zijn de uitgangspunten van deze producten. De handelende materialen versterken de standaard gebruikte educatieve methodes. 

Onze visie
Jegro is gebaseerd op drie principes.

ACTIEF LEREN
Bij het ontwerpen van onze educatieve materialen houden we de leerling en het curriculum met daarin de benodigde leerdoelen in gedachten. Jegro producten helpen om moeilijke of abstracte lesstof concreet te maken. Met onze materialen wordt het doorzettingsvermogen van leerlingen gestimuleerd. Door theoretisch leren te versterken met ons handelend materiaal komt u al uw leerlingen tegemoet.

ERVARING
Kinderen leren door te doen. Zij kunnen nieuwe informatie snel opdoen en behouden. Er is bewezen dat actief leren de sleutel is tot het beheersen van leerdoelen.

PASSIE
Gecreëerd door professionals met een hart voor educatie. Jegro hoopt mensen in het onderwijs te inspireren met hun handelende en leerzame materialen. Jegro’s producten helpen mee aan een optimale ontwikkeling van ieder kind.