Sterke producten met scherpe prijzen
Het Heutink assortiment is zorgvuldig opgebouwd uit een breed scala aan producten van allerlei merken. Ieder mens is anders en ieder heeft z’n eigen voorkeuren. Bij Heutink is er voor iedere behoefte een eigen merk. Allemaal met de kwaliteit die u van ons mag verwachten en stuk voor stuk sterke merken.

Maatschappelijk verantwoord
Daar waar we in het aanbod van deze merken niet kunnen vinden wat we zoeken, omdat bijvoorbeeld de prijs-kwaliteitverhouding niet reëel is, maken we het zelf. Dit doen we onder ons eigen, maatschappelijk verantwoorde Heutink Huismerk. Een sterk merk, herkenbaar aan het huismerklabel.

Kwaliteitslabel
We plakken dit label uiteraard niet zomaar overal op. Alleen die producten die onze kritische tests doorstaan mogen door het leven met het Heutink Huismerk label. Een label dat garant staat voor sterke producten met scherpe prijzen. Met producten die hun mannetje staan tegenover de A-merken. U vindt de meeste van onze huismerkproducten in de categorie verbruiksmateriaal.

Producten waar we achter staan
Ons Huismerk kent een breed scala aan producten. Zo hebben we bijvoorbeeld een uitgebreid assortiment kantoorartikelen en schoolbenodigdheden die ons label dragen. Ook onderdeel van onze Huismerklijn: een serie mooi, praktisch en betaalbaar meubilair.

Alles voor een goede werkplek
Maak kennis met de nieuwe Heutink huismerklijn kantoormeubilair. Het Heutink huismerk biedt onder andere een complete lijn met meubels voor allerlei soorten werkplekken, ongeacht locatie, functie of gebruiker. Stuk voor stuk solide meubels, ontstaan vanuit de wens voor een compleet aanbod aan kwalitatieve, ergonomische en betaalbare werk-, overleg- en opbergoplossingen. Een standaard lijn die we direct uit voorraad kunnen leveren volgens een snelleverprogramma.