Autobaanspeelgoed en autospeelkleden online bestellen bij Heutink?

Op zoek naar autobaanspeelgoed, zoals autospeelkleden of andere speelmatten om kinderen met voer- en vliegtuigen op te laten spelen? Dan bij je bij Heutink aan het juiste adres. Naast ons autobaanspeelgoed vind je ook diverse aanvullende materialen, zoals verkeersborden of een verkeerstekenset.

We leveren onze materialen voor rollenspellen niet alleen aan het basisonderwijs, maar ook aan de kinderdagopvang. Wil je producten bestellen voor privégebruik? Dan kun je ook als particulier bij Heutink terecht.

Autobaanspeelgoed voor het onderwijs

Kinderen spelen graag met auto’s; ze kennen ze natuurlijk uit het dagelijks leven. Spelen met speelgoedauto’s of andere voertuigen is natuurlijk het leukst op een speelkleed met autobaan, dit draagt nog meer bij aan de verbeelding. Zo rijdt het kind met het autootje op het kleed net zoals in het dagelijks leven langs het tankstation of de winkel.

Auto speelkleed

In ons assortiment vind je een speelmat voor de auto met verschillende omgevingen. Bezoekt het kind de stad, de boerderij of een dorp met de auto? Gebruik het verkeerskleed om met kinderen te praten over verkeer en verschillende voertuigen. 

Breid de verkeerskleden uit met echte situaties, bijvoorbeeld met behulp van de houten verkeersborden van Oku of met een parkeergarage. Kinderen hebben urenlang speelplezier tijdens het nabootsen van het dagelijkse leven.

Autobanen

Kinderen zelf hun autobaan in elkaar laten zetten? Heutink heeft divers wegdelenspeelgoed in het assortiment, onder andere van Waytoplay. Deze baandelen zijn gemaakt van soepel rubber, waar je ze met gemak in elkaar zet en ze watervast zijn. Hiermee kunnen kinderen zowel in de klas als op het schoolplein spelen.

Producten voor ontwikkeling en spel online kopen bij Heutink

Of je nu op zoek bent naar een autovloerkleed, autootjes of andere voertuigen, poppen en accessoires of ander materiaal voor spel en ontwikkeling; bij Heutink ben je aan het juiste adres. In het assortiment vind je meer dan 2.000 artikelen voor het onderwijs, kinderopvangorganisaties en zorg- en welzijnsorganisaties.