Poppenhuizen en accessoires voor het onderwijs bij Heutink

Heutink biedt een ruim assortiment aan materialen voor rollenspel voor kinderen. Het spelen met een poppenhuis is hier een goed voorbeeld van. Met de poppetjes, poppenhuismeubels en poppenhuis accessoires van Heutink spelen kinderen een rollenspel na. Dit stimuleert creativiteit, verbeeldingskracht en sociale vaardigheden.

We leveren onze materialen voor rollenspellen niet alleen aan het basisonderwijs, maar ook aan de kinderdagopvang, en zorg- en welzijnsorganisaties. Wil je producten bestellen voor privégebruik? Dan kun je ook als particulier bij Heutink terecht.

Bij Heutink een poppenhuis kopen

Poppenhuizen in de klas zijn ontzettend leerzaam. Kinderen leren op een compacte plek de fijne motoriek en hand-oogcoördinatie. Verder wordt de creativiteit en de verbeelding van de kinderen gestimuleerd. Kinderen spelen verschillende momenten uit het echte leven na met de poppenhuis poppetjes - ook wel poppenfiguurtjes genoemd. Met de poppetjes oefenen kinderen taal en het uitdrukken van emoties. 

Bij Heutink vind je huizen van verschillende materialen en groottes.

Houten poppenhuis

In ons assortiment vind je ook diverse poppenhuizen van hout. Poppenhuizen van hout zijn erg populair, omdat hout een duurzaam en milieuvriendelijk materiaal is. Educo, Heutinks eigen merk, heeft een groot poppenhuis dat je eenvoudig in elkaar zet. 

Bij een poppenhuis van hout horen natuurlijk houten poppenhuis meubels. Educo heeft ook veel accessoires die je kunt gebruiken om het huis te vullen. Deze zijn gemaakt van duurzaam hout.

Poppenhuis meubels en inrichting bestellen?

Maak de inrichting compleet met bijpassende meubels en andere producten voor de poppenhuis inrichting. Heutink heeft een groot assortiment poppenmeubeltjes voor alle kamers in het huis. Zet een auto voor het huis, een wc en wasbak in de badkamer en een kleine tv, bank en tapijt in de woonkamer. Vergeet niet het warme bed voor in de slaapkamer. 

HaPe Toys heeft ook een groot aanbod aan rollenspelmateriaal. Het HaPe poppenhuis is groot, realistisch en bevat veel verschillende kamers. HaPe heeft een aantal unieke accessoires voor de inrichting, zoals een auto en verschillende huisdieren, die het rollenspel nog realistischer maken.

Producten voor ontwikkeling en spel online kopen bij Heutink

Of je nu op zoek bent naar meubels voor het poppenhuis, accessoires of ander materiaal voor spel en ontwikkeling; bij Heutink ben je aan het juiste adres. In het assortiment vind je meer dan 2.000 artikelen voor het onderwijs, kinderopvangorganisaties en zorg- en welzijnsorganisaties.