Poppenhuis poppetjes voor het onderwijs bij Heutink

Heutink biedt een ruim assortiment aan materialen voor rollenspel voor kinderen, waaronder ook poppenhuis poppetjes voor bij het poppenhuis. Spelen is een essentieel onderdeel van de ontwikkeling van kinderen; het stimuleert creativiteit, verbeeldingskracht en sociale vaardigheden.

We leveren onze materialen voor rollenspellen niet alleen aan het basisonderwijs, maar ook aan de kinderdagopvang en zorg- en welzijnsorganisaties. Wil je producten bestellen voor privégebruik? Dan kun je ook als particulier bij Heutink terecht.

Poppetjes voor in een poppenhuis kopen?

Het poppenhuis staat klaar en de kamers zijn gevuld met meubels. Tijd om te spelen. Hiervoor heb je natuurlijk poppetjes nodig. Bij Heutink koop je poppen voor een poppenhuis. Zoek je een opa, oma, vader, moeder of broertjes en zusjes? Heutink heeft een divers aanbod aan figuurtjes om mee te spelen. 

Houten poppetjes voor het poppenhuis

Heutink heeft poppetjes van kunststof en hout. Heb je een houten poppenhuis? Dan horen daar natuurlijk houten poppenhuis poppetjes In het assortiment vind je diverse houten poppetjes: van poppetjes die volledig zijn gemaakt van hout tot poppetjes die zijn aangekleed met stoffen kleertjes. Hierdoor zijn de poppetjes duurzaam en hebben ze een lange levensduur.

Populaire merken poppenhuis poppen

Heutink heeft een aantal merken in het assortiment die poppetjes aanbieden. Dit zijn de bekendste merken: 

  • Miniland poppenhuis poppetjes: de popptjes van Miniland zijn gemaakt van metaal. Ze zijn realistisch weergegeven. Miniland heeft verschillende sets zoals poppetjes met verschillende beroepen, handicaps of verschillende families.
  • HaPe poppenhuis poppetjes:HaPe Toys heeft sets van verschillende gezinnen. De poppen zijn gemaakt van hout en hebben stoffen kleding aan. 
  • Goki poppenhuis poppetjes: Goki heeft een houten speelset met de Ark van Noach als thema. 
  • Educo poppenhuis poppetjes: De poppen van Educo zijn gemaakt van hout en hebben stoffen kleding aan. De armen en benen van de poppetjes zijn beweegbaar en kunnen in verschillende situaties gezet worden.

Producten voor ontwikkeling en spel online kopen bij Heutink

Of je nu op zoek bent naar kindermeubels, verkleedkleding, poppen en accessoires of ander materiaal voor spel en ontwikkeling; bij Heutink ben je aan het juiste adres. In het assortiment vind je meer dan 2.000 artikelen voor het onderwijs, kinderopvangorganisaties en zorg- en welzijnsorganisaties.