Ruim aanbod met bouwmaterialen bij Heutink

  Heutink heeft een ruim assortiment aan bouwmaterialen voor het onderwijs. Bouw- en constructiemateriaal spelen een belangrijke rol in de ontwikkeling van kinderen. Het stimuleert hun creativiteit en helpt bij het ontwikkelen van vaardigheden zoals ruimtelijk inzicht. Het bouw- en constructiemateriaal helpt kinderen om te leren en te groeien. 

  We leveren onze materialen voor ontwikkeling en spel niet alleen aan het basisonderwijs, maar ook aan de kinderdagopvang, het voortgezet en hoger onderwijs en zorg- en welzijnsorganisaties. Wil je producten bestellen voor privégebruik? Dan kun je ook als particulier bij Heutink terecht.

  Klein bouwmateriaal online bestellen?

  Klein bouwmateriaal bestaat uit kleine houten bouwplankjes en accessoires, die een kind gemakkelijk in de hand vasthoudt. De kleine houten plankjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Bouw met Abel blocks, natuurlijke bouwblokken, Kapla plankjes of Skill Sticks. 

  Let op bij het gebruik van de dunnere plankjes dat jonge kinderen het kleine materiaal niet inslikken.

  Populair merk klein bouwmateriaal

  Een van de populairste merken van klein bouwmateriaal is Kapla JOIN CLIPS. Met de Kapla houten plankjes bouw je hele kunstwerken. Met de JOIN CLIPS van Kapla zet je de plankjes gemakkelijk aan elkaar vast. Bouw voertuigen, gebouwen, dieren en meer.

  Producten voor ontwikkeling en spel online kopen bij Heutink

  Of je nu op zoek bent naar rijdend materiaal, bouw- en constructiemateriaal, materiaal voor sport en beweging of ander materiaal voor spel en ontwikkeling, bij Heutink ben je aan het juiste adres. In het assortiment vind je meer dan 2.000 artikelen voor het onderwijs, kinderopvangorganisaties en zorg- en welzijnsorganisaties.