Ruim aanbod whiteboardmarkers bij Heutink

Bij Heutink vind je alles voor kantoor en organisatie. We hebben een ruime keuze aan kantoorbenodigdheden en schrijfwaren zoals pennen, schriften en mappen, maar ook whiteboardmarkers. Onze materialen worden niet alleen geleverd aan het basisonderwijs, maar ook aan de kinderdagopvang, het voortgezet, hoger onderwijs, en zorg- en welzijnsorganisaties.

Wil je producten bestellen voor privégebruik? Dan kun je ook als particulier bij Heutink terecht.

Whiteboardmarkers kopen?

Met whiteboardmarkers - ook wel dry erase markers genoemd - schrijf en markeer je op whiteboards en flipovers. In ons assortiment vind je dikke en dunne whiteboard stiften in de kleuren zwart, rood, blauw en groen. De stift voor het whiteboard droogt snel op en is daarna gemakkelijk te verwijderen met een whiteboardwisser. Zo start je de volgende les met een schoon whiteboard.

Er zijn een aantal populaire merken die je in ons assortiment vindt, namelijk ons eigen merk Heutink, Edding en BIC. Heutink eigen merk heeft vrijwel geurloze, uitwisbare stiften die snel drogen. Edding biedt naast de stiften met een ronde punt ook stiften met een schuine punt. De dunne markers van BIC zijn perfect voor een klein wisbord of om gedetailleerd te schrijven.

Accessoires voor jouw whiteboard

Naast de whiteboardmarkers heeft Heutink ook een uitgebreid aanbod bordbenodigdheden. Maak jouw whiteboard compleet met bordmagneten, een whiteboardwisser, een papierhaak en een markerhouder. Daarnaast vind je ook handige hulpmiddelen zoals een bordliniaal en aanwijsstok, om het schrijven en lesgeven op een whiteboard nog makkelijker te maken.

Bestel alles voor jouw kantoor en organisatie bij Heutink

Ben je op zoek naar schrijfbenodigdheden of andere kantoorartikelen? Bij Heutink vind je een groot assortiment aan artikelen voor jouw kantoor of organisatie. Van notitieboekjes, whiteboards en opbergbakken tot schrijfwaren, schriften en snelhechters. In onze webshop bieden we een uiteenlopend assortiment van hoge kwaliteit.