Taalkwartetten Vreemde talen | Spaans 683017

Algemeen
Taalkwartet Spaans. Elk spel bevat 18 kwartetten, dus 72 zinnen en 13 extra-uitlegkaartjes over de uitspraak, veelgebruikte uitdrukkingen, belangrijke werkwoorden, handige grammaticaregels.


Details
Met de taalkwartetten vreemde talen kunnen kinderen spelenderwijs een vreemde taal leren over de diverse onderwerpen. e kunt het spel op 2 niveaus spelen: alleen op het woord of op de hele zin. Elk spel bevat 18 kwartetten, dus 72 zinnen en 13 extra-uitlegkaartjes over de uitspraak, veelgebruikte uitdrukkingen, belangrijke werkwoorden, handige grammaticaregels.
Log in of maak een account om uw persoonlijke prijs te zien en/of het artikel te bestellen
 

Aanverwante producten

Taalkwartetten Vreemde talen
Spelenderwijs een vreemde taal leren over diverse onderwerpen. Je kunt het spel op 2 niveaus spelen: alleen op het woord of op de hele zin.
Elk spel bevat 18 kwartetten, dus 72 zinnen en 13 extra-uitlegkaartjes over de uitspraak, veelgebruikte uitdrukkingen, belangrijke werkwoorden, handige grammaticaregels.
683018
Taalkwartetten Vreemde talen | Duits
683014
Taalkwartetten Vreemde talen | Engels
683015
Taalkwartetten Vreemde talen | Frans
683016
Taalkwartetten Vreemde talen | Italiaans
683017
Taalkwartetten Vreemde talen | Spaans

 

 

Kennis & inspiratie

Hoe ervaren gebruikers Pica Typen?

Geschreven op woensdag 8 augustus 2018

Arno Doeswijk, ict-coördinator op OBS De Archipel in Almere en leerkracht van groep 8, deed dit schooljaar met bijna 400 leerlingen voor het eerst mee aan Pica Typen. Lees hier zijn ervaring.
Lees verder

Met Wijzer! maakt u kinderen klaar voor de toekomst

Geschreven op dinsdag 8 mei 2018

Kinderen zijn nieuwsgierig naar de wereld om hen heen. Wijzer! biedt kinderen kennis en leert hen verbanden zien, zodat ze echt iets weten en daardoor meer begrijpen. Wijzer! biedt de kennisbasis die nodig is om zelfstandig verder te ontdekken en verbanden te zien en hecht daarbij aan een realistische inhoud en samenhang.
Lees verder

Wakker de nieuwsgierigheid van uw kinderen aan met De Zaken van Zwijsen

Geschreven op dinsdag 8 mei 2018

De Zaken van Zwijsen spreken tot de verbeelding van kinderen. Wereldzaken, Natuurzaken, Tijdzaken en De Zaken 3-4 vormen samen een compleet voor boeiende lessen rond de zaakvakken. Met weinig voorbereiding en veel gebruikersgemak geeft u aantrekkelijke lessen, gericht op de belevingswereld van kinderen van nu.
Lees verder