Humpie Dumpie 2 | Leeswerkboek 1 (in 5-voud) 624236

Algemeen

Leeswerkboek 1 van Humpie Dumpie met de titel Wat is er loos in goos? Wordt geleverd per 5.
Humpie is het leesmaatje dat de leestekst aanbiedt, Dumpie geeft met behulp van picto's en opdrachtregela de verwerkingsopdrachten aan.

Log in of maak een account om uw persoonlijke prijs te zien en/of het artikel te bestellen
 

Aanverwante producten

Humpie Dumpie - Eerste versie

Biedt mogelijkheden voor gerichte differentiatie van het aanvankelijk leesonderwijs en wil het begrijpend lezen stimuleren. Het programma sluit aan bij kern 7 t/m 12 van 'Veilig leren lezen'.

624811
Humpie Dumpie | Leesb. 4 - Alles is nat
624812
Humpie Dumpie | Leesb. 5 - Soepfeest

 

 

Kennis & inspiratie

Hoe ervaren gebruikers Pica Typen?

Geschreven op woensdag 8 augustus 2018

Arno Doeswijk, ict-coördinator op OBS De Archipel in Almere en leerkracht van groep 8, deed dit schooljaar met bijna 400 leerlingen voor het eerst mee aan Pica Typen. Lees hier zijn ervaring.
Lees verder

Met Wijzer! maakt u kinderen klaar voor de toekomst

Geschreven op dinsdag 8 mei 2018

Kinderen zijn nieuwsgierig naar de wereld om hen heen. Wijzer! biedt kinderen kennis en leert hen verbanden zien, zodat ze echt iets weten en daardoor meer begrijpen. Wijzer! biedt de kennisbasis die nodig is om zelfstandig verder te ontdekken en verbanden te zien en hecht daarbij aan een realistische inhoud en samenhang.
Lees verder

Wakker de nieuwsgierigheid van uw kinderen aan met De Zaken van Zwijsen

Geschreven op dinsdag 8 mei 2018

De Zaken van Zwijsen spreken tot de verbeelding van kinderen. Wereldzaken, Natuurzaken, Tijdzaken en De Zaken 3-4 vormen samen een compleet voor boeiende lessen rond de zaakvakken. Met weinig voorbereiding en veel gebruikersgemak geeft u aantrekkelijke lessen, gericht op de belevingswereld van kinderen van nu.
Lees verder