Samen Vormen | Educo | Interactieve stempelset 523432

Algemeen

Leer alles over kleur en vorm met Samen Vormen van Educo. Dit spel kan door twee tot vier kinderen tegelijk gespeeld worden. Het is, net als bij Kiene Klanken, een combinatie van houten stempels en een educatieve app op een tablet. Samen vormen is ontwikkeld in samenwerking met Marbotic en onderdeel van de Connected Learning lijn.

Specificaties:

 • leeftijd: 4 tot 7 jaar
 • aantal stempels: 24
 • stempels werken zonder wifi of bluetooth
 • stempels zijn niet afhankelijk van batterijen
 • geschikt voor 2 tot 4 personen

U krijgt geleverd: 1 set Samen Vormen, geleverd in een houten doos.Details

Stempel met fysieke stempels op de tablet en leer spelenderwijs alles over kleuren en vormen. Met zes verschillende spellen kunnen kinderen met en tegen elkaar spelen tot maximaal 4 personen. Naast kennis over kleuren en vormen stimuleert de set ook de ontwikkeling van sociale en coöperatieve vaardigheden, observeren en logisch denken. Om aan de slag te kunnen heb je alleen de kist en de app nodig. Via de tablet worden de spellen ondersteund door beeld én geluid. De interactieve stempels in deze set zijn, net als bij Kiene Klanken, voorzien van unieke driepootjes (aan de onderkant) en werken volgens de technologie Multi-Touch. Zodra je een stempel plaatst reageren tablet en app. De houten kist heeft een bedrukte bodemplaat zodat de kinderen de stempels weer op de goede plek terug kunnen zetten. 


De bijbehorende app is te downloaden via iTunes en Google Play. Controleer na downloaden of uw Android tablet geschikt is voor Kiene Klanken.Hiervoor dient u de app op te starten voor een eenmalige check voor compatabiliteit. Bij gebruik van een Android tablet wordt een minimale schermgrootte van 10 inch geadviseerd. Voor optimale werking is het advies om geen screenprotector te gebruiken. De stempels werken zonder wifi of bluetooth en zijn niet afhankelijk van batterijen.


In het kort:

 • interactieve, houten stempelset voor op een tablet of Ipad
 • de 6 verschillende spellen
 • 2 tot 4 personen
 • stempels werken zonder wifi of bluetooth en zijn niet afhankelijk van batterijen
 • Talen: naast Nederlands ook Engels, Frans, Spaans, Duits en Chinees
 • Leeftijd: 4 tot 7 jaar
Log in of maak een account om uw persoonlijke prijs te zien en/of het artikel te bestellen
 

 

 

Kennis & inspiratie

Hoe ervaren gebruikers Pica Typen?

Geschreven op woensdag 8 augustus 2018

Arno Doeswijk, ict-coördinator op OBS De Archipel in Almere en leerkracht van groep 8, deed dit schooljaar met bijna 400 leerlingen voor het eerst mee aan Pica Typen. Lees hier zijn ervaring.
Lees verder

Met Wijzer! maakt u kinderen klaar voor de toekomst

Geschreven op dinsdag 8 mei 2018

Kinderen zijn nieuwsgierig naar de wereld om hen heen. Wijzer! biedt kinderen kennis en leert hen verbanden zien, zodat ze echt iets weten en daardoor meer begrijpen. Wijzer! biedt de kennisbasis die nodig is om zelfstandig verder te ontdekken en verbanden te zien en hecht daarbij aan een realistische inhoud en samenhang.
Lees verder

Wakker de nieuwsgierigheid van uw kinderen aan met De Zaken van Zwijsen

Geschreven op dinsdag 8 mei 2018

De Zaken van Zwijsen spreken tot de verbeelding van kinderen. Wereldzaken, Natuurzaken, Tijdzaken en De Zaken 3-4 vormen samen een compleet voor boeiende lessen rond de zaakvakken. Met weinig voorbereiding en veel gebruikersgemak geeft u aantrekkelijke lessen, gericht op de belevingswereld van kinderen van nu.
Lees verder