Ik en mijn gevoelens 523334

Algemeen

Kies een opdrachtstrook en bestudeer de situaties zorgvuldig. Welke emotie herken je? Schuif een bijpassend gezichtje onder elke situatie en draai de strook om ter zelfcontrole. Leer het herkennen en begrijpen van verschillende emoties en verbeter de taalvaardigheden. Het spel bevat de vier basisemoties: blij, boos, verdrietig, bang.

Inhoud:

  • 8 kunststof opdrachtstroken
  • 32 opdrachtkaartjes met gezichtjes
  • houten kist inclusief standaard (45 x 22 x 8 cm)
Log in of maak een account om uw persoonlijke prijs te zien en/of het artikel te bestellen
 

 

 

Kennis & inspiratie

Ontdek Het Zelf: Olympische Spelen

Geschreven op donderdag 4 januari 2018

Combineer de Olympische Spelen met lessen in onderzoekend en ontwerpend leren. De uitdagingen van Ontdek Het Zelf geven u de mogelijkheid om op een actieve en laagdrempelige manier hier mee aan de slag te gaan. Ontwerp de beste curlingsteen, ontdek hoe aerodynamica je sneller kan laten bewegen en experimenteer met warmte en kou.
Lees verder

Gereedschap van JSW: Real Life Rekenen

Geschreven op donderdag 4 januari 2018

Heutink en JSW slaan de handen ineen. Daarom publiceert Heutink op www.heutink.nl een selectie van methodebesprekingen die eerder in JSW verschenen. Dit keer staat Real Life Rekenen van Zwijsen centraal
Lees verder

Gereedschap van JSW: Extra rekenen

Geschreven op dinsdag 19 december 2017

Heutink en JSW slaan de handen ineen. Daarom publiceert Heutink op www.heutink.nl een selectie van methodebesprekingen die eerder in JSW verschenen. Dit keer, extra rekenmateriaal van uitgeverij Zwijsen: Rekentijger, Rekenpanda, Rekenvlinder en Rekenkikker.
Lees verder