Minifiguren set | LEGO® Education | 45022 Dienstverleners 90299

Onze excuses, dit product is niet meer leverbaar.
Wellicht hebben we een vergelijkbaar product in onze webshop.
Bekijk hier meer artikelen uit dezelfde categorie.
Algemeen

Deze uitgebreide set van LEGO® bestaat uit een aantal minifiguren en bijbehorende onderdelen. Het is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

U krijgt geleverd: Een 256-delige zet met minifiguren en aanverwante objecten en onderdelen.Details

Deze set LEGO poppetjes vertegenwoordigt allerlei beroepen en mensen uit de dagelijkse samenleving, bijvoorbeeld de postbode, ziekenhuispersoneel, een monteur en veel meer dienstverleners. Laat kinderen de wereld ontdekken via de mensen die een samenleving laten functioneren. Ze ontwikkelen personages vanuit verschillende rollen, beroepen en culturen gebruik makend van rollenspel en leuke spellen inclusief spelkaarten.  Inclusief 21 minifiguren en accessoires zoals levensmiddelen, dieren, een laptop, een fiets en een rugzak. Het spelen van een rollenspel stimuleert het samenwerken en bevordert het verantwoordelijkheidsgevoel.

In het kort:

  • 21 minifiguren
  • 235 aanvullende onderdelen
  • aanvulset, maar ook zelfstandig te gebruiken
  • rollenspel

 

 

 

 

Kennis & inspiratie

Recensie: Magnetisch ontwerpbord van Educo

Geschreven op dinsdag 19 februari 2019

Natascha Boertien is leerkracht in groep 3/4 en heeft het Magnetisch ontwerpbord getest in haar klas. Benieuwd naar haar ervaringen in de klas? Lees er alles over in haar blog.
Lees verder

Twickto: constructiespeelgoed voor oneindig bouwplezier

Geschreven op maandag 30 april 2018

Twickto is hèt constructiespeelgoed voor oneindig speelplezier. Het is niet alleen erg leuk, maar het stimuleert ook talentontwikkeling. Voor wij-spelen.nl heeft Liesbeth Simonse de Educatieve Set L van Twickto onder de loep genomen. Hoe reageerden de kinderen uit haar klas op de gekleurde bouwstenen? En konden ze overweg met de Twicks, Bricks en Twicktool? Lees de hele recensie hier.
Lees verder

Juf Esther en juf Nienke nemen u mee naar buiten

Geschreven op maandag 26 maart 2018

Niet alleen in de pauze, maar ook tijdens de reken- of taalles naar buiten? Juf Esther en Nienke nemen elke vrijdag de leerlingen mee naar buiten en delen hun leuke ideeën graag met anderen. Via handige video’s brengen ze de les in beeld. Toch liever een les op papier? Download ‘m hier.
Lees verder