Kopieerpapier MultiCopy Zero | A4 - 80 grams - 500 vel | Superwit 28100

Algemeen

Superwit kopieerpapier. Witheid (CIE 168).
Formaat: A4. Gewicht: 80 grams. 500 vel.

 Details

Superwit papier met een welverdiende reputatie als zeer betrouwbaar, inzetbaar voor iedere printopdracht. Door de extra opdikking functioneert het papier uitstekend in kopieermachines, laser- en inkjetprinters. Het loopt probleemloos door uw machine, levert een buitengewoon printresultaat en beschikt over de best mogelijke milieupapieren. Als het gaat om het aantal milieukeurmerken, is MultiCopy Zero niet te verslaan. Het meest unieke kenmerk van MultiCopy Zero is dat er geen CO2-uitstoot van fossiele brandstoffen is tijdens de productie. Het is een groenmerk en is beter voor ons milieu.
Geschikt voor alle soorten kopieerapparaten, printers en faxen.
80 grams. Pak à 500 vel.

Log in of maak een account om uw persoonlijke prijs te zien en/of het artikel te bestellen
 

Aanverwante producten

Kopieerpapier MultiCopy
Superwit papier met een welverdiende reputatie als zeer betrouwbaar, inzetbaar voor iedere printopdracht. Door de extra opdikking functioneert het papier uitstekend in kopieermachines, laser- en inkjetprinters. Het loopt probleemloos door uw machine, levert een buitengewoon printresultaat en beschikt over de best mogelijke milieupapieren. Als het gaat om het aantal milieukeurmerken, is MultiCopy niet te verslaan. Het meest unieke kenmerk van MultiCopy is dat er geen CO2-uitstoot van fossiele brandstoffen is tijdens de productie. Het is een groenmerk en is beter voor ons milieu.
Geschikt voor alle soorten kopieerapparaten, printers en faxen.
80 grams - pak à 500 vel.
28105
Kopieerpapier MultiCopy Zero | A3 - 80 grams - 500 vel | Superwit
28100
Kopieerpapier MultiCopy Zero | A4 - 80 grams - 500 vel | Superwit

 

 

Kennis & inspiratie

Maak kennis met Heutink’s nieuwe huismerklijn kwaliteitsmeubels

Geschreven op woensdag 3 februari 2021

Maak kennis met de nieuwe Heutink huismerklijn kantoormeubilair. Een complete lijn met meubels voor allerlei soorten werkplekken, ongeacht locatie, functie of gebruiker. De nieuwe huismerklijn kantoormeubilair bekijkt u in onze eerste kantoorbrochure.
Lees verder

SPECIAAL VOOR VO: catalogus & STEAM-magazine!

Geschreven op dinsdag 10 mei 2016

Vers van de pers: productcatalogus en glossy magazine! Dit jaar ontvangen de voortgezet onderwijs scholen in Nederland naast een nieuwe productcatalogus ook een cadeautje: het eerste STEAM-magazine. Een glossy magazine boordevol inspiratie, interviews, proefjes en producten over wetenschap, techniek, science, kunst en cultuur.
Lees verder