Winkelspeelhuis | Educo 6706

Algemeen

Een houten winkel speelhuis van Educo. Het winkeltje heeft de volgende afmetingen: 120 x 105 x 51 cm (l x b x h). Het speelhuis is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

U krijgt geleverd: Een ongemonteerd houten winkel speelhuis inclusief montagehandleiding.Details

Dit 3-zijdige winkelspeelhuis biedt vele speel mogelijkheden en is daarom onmisbaar in ieder winkeltje. De zijkanten zijn voorzien van makkelijke schappen waar allerlei producten uitgestald kunnen worden. De service counter biedt plaats voor eventueel een kassa of een weegschaal en onder de toonbank is een schrijfbord waarop de aanbiedingen kunnen worden vermeld. De montage van het winkeltje is met de meegeleverde handleiding en materialen vrij eenvoudig.

In het kort:

  • winkel speelhuis Educo
  • met schappen en ttonbank
  • vanaf 3 jaar
Log in of maak een account om uw persoonlijke prijs te zien en/of het artikel te bestellen
 

 

 

Kennis & inspiratie

Recensie: Magnetisch ontwerpbord van Educo

Geschreven op dinsdag 19 februari 2019

Natascha Boertien is leerkracht in groep 3/4 en heeft het Magnetisch ontwerpbord getest in haar klas. Benieuwd naar haar ervaringen in de klas? Lees er alles over in haar blog.
Lees verder

Twickto: constructiespeelgoed voor oneindig bouwplezier

Geschreven op maandag 30 april 2018

Twickto is hèt constructiespeelgoed voor oneindig speelplezier. Het is niet alleen erg leuk, maar het stimuleert ook talentontwikkeling. Voor wij-spelen.nl heeft Liesbeth Simonse de Educatieve Set L van Twickto onder de loep genomen. Hoe reageerden de kinderen uit haar klas op de gekleurde bouwstenen? En konden ze overweg met de Twicks, Bricks en Twicktool? Lees de hele recensie hier.
Lees verder

Juf Esther en juf Nienke nemen u mee naar buiten

Geschreven op maandag 26 maart 2018

Niet alleen in de pauze, maar ook tijdens de reken- of taalles naar buiten? Juf Esther en Nienke nemen elke vrijdag de leerlingen mee naar buiten en delen hun leuke ideeën graag met anderen. Via handige video’s brengen ze de les in beeld. Toch liever een les op papier? Download ‘m hier.
Lees verder