Hybride Onderwijs Toolkit HICT2546523

Ideaal in combinatie met een (Predia) touchscreen!
Algemeen

De bundel bestaat uit:

  • de Predia Cam
  • Een tripod en USB verlengkabel
  • de Predia Speaker Phone

U profiteert met de bundel van meer dan €100,- voordeel. Deze bundel is geldig zolang de voorraad strekt.

Speciaal voor grote schermen
De Predia Cam is een kwaliteitscamera die speciaal is ontwikkeld voor grootformaat schermen. Met een magneet klik je hem zo op je Predia touchscreen of display. De Predia Cam is volledig Plug&Play en werkt uitstekend in combinatie met bijvoorbeeld Microsoft Teams en Google Meet..
 
Haarscherp beeld
Met een lensresolutie van 8 megapixels en een framerate van 60 fps staat de Predia Cam garant voor haarscherpe en vloeiende beelden. Dankzij de grote lenshoek en de Fixed Focus-functie krijg je de hele klas of vergadertafel perfect in beeld. Ook mooi meegenomen: de Predia Cam ziet er strak en stijlvol uit.
 
Glashelder geluid
De Predia Speakerphone is de perfecte partner voor de Predia Cam, want die is niet voorzien van een ingebouwde microfoon. Deze speakerphone is uitgerust met een 6 mic omnidirectional microphone array (radius: 5 meter) en een speaker van 5 watt. Zij zorgen samen voor een glashelder geluid..
 
Accuduur tot 8 uur
Dankzij een ingebouwde accu en is de Predia Speakerphone draadloos tot 8 uur te gebruiken, ook met het volume op maximaal. Opladen doe je heel eenvoudig via USB type C of zelfs draadloos door middel van NFC. Verdere handige aansluitingen zijn Bluetooth (4.2+EDR) en een 3.5mm jack.
Log in of maak een account om uw persoonlijke prijs te zien en/of het artikel te bestellen
 

 

 

Kennis & inspiratie

Aan de slag met stop motion video

Geschreven op maandag 20 november 2017

Zo superstrak als de video's van Aardman Studio, dat gaat lastig worden. Maar kinderen kunnen heel goed uit de voeten met stop motion technieken om filmpjes te maken. In dit artikel vertellen we u wat de belangrijkste punten zijn om rekening mee te houden zodat u deze boeiende werkvorm morgen al in kunt zetten.
Lees verder

Chromebook spiekbrief

Geschreven op dinsdag 26 september 2017

Wilt u het maximale halen uit Chromebooks? Download dan onze spiekbrief voor handige tips in één oogopslag.
Lees verder

G Suite for Education: een elftal mogelijkheden

Geschreven op maandag 18 september 2017

Hebben uw leerlingen en leerkrachten al toegang tot G Suite for Education, de gratis digitale gereedschapskist van Google? Met deze apps, die volledig zijn gebouwd voor samenwerken en interactie, zijn scholen in staat dingen te bereiken die een paar jaar geleden nog ondenkbaar waren. Vandaag bekijken we een aantal mogelijke toepassingen van de verschillende apps binnen G Suite for Education.
Lees verder