Lichttafel | Gekleurd | Exclusief lange poten 722056

Algemeen

Lichtgevende tafel. Wordt ongemonteerd geleverd. Inclusief nieuwste LED-technologie, energiebesparend en veilig. Het vlakke lichtpaneel (55 x 55 cm) heeft een beukenhouten frame van 22 mm dik. Het tafelblad is 75 x 75 cm. Wordt geleverd inclusief 4 korte poten. Met een afstandbediening kunnen de verschillende kleuren worden bediend, schaduweffecten worden gecreeërd en de dimbaarheid worden geregeld. Hoge poten extra bij te bestellen (722.057). Materiaal: metaal, plastic, hout. Afmeting: 55 x 55 cm.

Log in of maak een account om uw persoonlijke prijs te zien en/of het artikel te bestellen
 

 

 

Kennis & inspiratie

Dier doku: een goede aanvulling op de spelletjeskast

Geschreven op donderdag 26 april 2018

Voor wij-spelen.nl heeft Aletta Geuze Dier doku in haar klas ingezet. "Dier doku heeft een net wat andere insteek dan de meeste spellen". Lees haar recensie.
Lees verder

Haal meer uit: Figurovorm van Educo

Geschreven op woensdag 11 oktober 2017

In de "Haal meer uit ..." serie laten we voorbeelden uit de praktijk zien om net dat beetje verdieping te geven aan onze bestaande materialen. Vandaag laat juf Janet zien hoe u een eigen draai geeft aan Figurovorm van Educo.
Lees verder

Recensie Wobbel | 1001-dingen schommelplank

Geschreven op woensdag 5 april 2017

Een gebogen plank met optioneel een laagje vilt of kurk eronder. Dat is de Wobbel. Aan thuisinonderwijs.nl's Jacqueline Wouda, onderwijsjournalist en moeder van vier, de eer hem uit te proberen. 'In de twee weken dat de plank in huis staat, blijft hij een onbeschrijflijke aantrekkingskracht uitoefenen op alle huisgenoten.'
Lees verder

Accessoires bij dit artikel