Blokboek staatsinrichting | Blokboek staatsinrichting (in 5-voud) 611015

Algemeen
Blokboek staatsinrichting voor groep 8. Wordt geleverd per 5.


Details
Met Blokboek Staatsinrichting leert de leerling hoe de democratie van Nederland in ingericht. Op de linkerpagina’s staan beknopte, gemakkelijk leesbare teksten; op de rechterpagina’s kan de leerling eenvoudige vragen en opdrachten invullen. Door middel van een aantal herhalingstaken kan de opgedane kennis getest worden.
Log in of maak een account om uw persoonlijke prijs te zien en/of het artikel te bestellen
 

Aanverwante producten

Blokboek staatsinrichting
Is bestemd voor jaargroep 8 en bevat 20 onderwerpen. Er is een differentiatie in kern- en keuzetaken. Met het antwoordblad is een snelle correctie mogelijk. Door middel van een aantal herhalingstaken kan de opgedane kennis getest worden.
611016
Blokboek staatsinrichting | Antwoordenboek
611015
Blokboek staatsinrichting | Blokboek staatsinrichting (in 5-voud)

 

 

Kennis & inspiratie

Hoe ervaren gebruikers Pica Typen?

Geschreven op woensdag 8 augustus 2018

Arno Doeswijk, ict-coördinator op OBS De Archipel in Almere en leerkracht van groep 8, deed dit schooljaar met bijna 400 leerlingen voor het eerst mee aan Pica Typen. Lees hier zijn ervaring.
Lees verder

Met Wijzer! maakt u kinderen klaar voor de toekomst

Geschreven op dinsdag 8 mei 2018

Kinderen zijn nieuwsgierig naar de wereld om hen heen. Wijzer! biedt kinderen kennis en leert hen verbanden zien, zodat ze echt iets weten en daardoor meer begrijpen. Wijzer! biedt de kennisbasis die nodig is om zelfstandig verder te ontdekken en verbanden te zien en hecht daarbij aan een realistische inhoud en samenhang.
Lees verder

Wakker de nieuwsgierigheid van uw kinderen aan met De Zaken van Zwijsen

Geschreven op dinsdag 8 mei 2018

De Zaken van Zwijsen spreken tot de verbeelding van kinderen. Wereldzaken, Natuurzaken, Tijdzaken en De Zaken 3-4 vormen samen een compleet voor boeiende lessen rond de zaakvakken. Met weinig voorbereiding en veel gebruikersgemak geeft u aantrekkelijke lessen, gericht op de belevingswereld van kinderen van nu.
Lees verder