Waterbaan Amsterdam | BIG 579048

Algemeen

De waterbaan Amsterdam van BIG wordt compleet geleverd met bootjes en sluizen. De waterbaan is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Afmeting: 175 x 143 x 27 cm (l x b x h).

U krijgt geleverd: Een complete waterbaan set bestaande uit waterbaan onderdelen, bootjes en poppetjes.Details

Een waterbaan die vele speelmogelijkheden biedt. Door sluizen en waterkeringen te openen en te sluiten kunnen de speedboten en vrachtschepen hun route afleggen. De set wordt geleverd inclusief 2 vrachtschepen, 2 speedboten, 1 watervliegtuig en 3 poppetjes. Optioneel zijn er ook extra bootjes te verkrijgen. Deze BIG Waterplay waterbaan is uitgerust met een echt hoogteverschil! Creëer een echte stroomversnelling door middel van een handmatige stroomversneller.

In het kort:

  • grote waterbaan
  • met hoogteverschil
  • perfecte afdichtingen zonder te kleven
  • uitbreidbaar met diverse sets
Log in of maak een account om uw persoonlijke prijs te zien en/of het artikel te bestellen
 

 

 

Kennis & inspiratie

Twickto: constructiespeelgoed voor oneindig bouwplezier

Geschreven op maandag 30 april 2018

Twickto is hèt constructiespeelgoed voor oneindig speelplezier. Het is niet alleen erg leuk, maar het stimuleert ook talentontwikkeling. Voor wij-spelen.nl heeft Liesbeth Simonse de Educatieve Set L van Twickto onder de loep genomen. Hoe reageerden de kinderen uit haar klas op de gekleurde bouwstenen? En konden ze overweg met de Twicks, Bricks en Twicktool? Lees de hele recensie hier.
Lees verder

Juf Esther en juf Nienke nemen u mee naar buiten

Geschreven op maandag 26 maart 2018

Niet alleen in de pauze, maar ook tijdens de reken- of taalles naar buiten? Juf Esther en Nienke nemen elke vrijdag de leerlingen mee naar buiten en delen hun leuke ideeën graag met anderen. Via handige video’s brengen ze de les in beeld. Toch liever een les op papier? Download ‘m hier.
Lees verder

Spelen met ballen, parachutes of balanceerringen, maar dan anders!

Geschreven op maandag 26 maart 2018

Op zoek naar leuke spelactiviteiten voor in de opvang of voor in de gymzaal? Matthijs Jansen van De Spelles is met onze materialen aan de slag gegaan en heeft een aantal leuke spelsuggesties bedacht die net even anders zijn dan we gewend zijn. Benieuwd naar zijn spelsuggesties?
Lees verder