Koppel vorm en kleur | Educo 523483

Algemeen

Herken en benoem kleuren en vormen. Koppel vorm en kleur is meer dan een domino met vorm en kleur. Maak een kralenketting door te sorteren op vorm en kleur, of sorteer alleen op vorm of alleen op kleur.

Inhoud:

  • 25 houten plankjes (9 x 9 cm)
  • houten kist (33,5 x 22,5 x 7 cm)
  • Geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder

U krijgt geleverd: Verbind vorm en kleur van Educo.Details

Neem het begin van de ketting. Maak de ketting af door de juiste kleuren en vormen aan elkaar te plaatsen. Vormt de ketting een vierkant wanneer je alle stukjes hebt gebruikt, dan heb je het goed gedaan! Speel daarna met alleen kleur of alleen vorm. Doordat er meerdere keuzemogelijkheden zijn krijg je elke keer een ander patroon. De uitdaging is om zoveel mogelijk of alle blokjes te gebruiken om je ketting te maken. Dit maakt het extra spannend voor kinderen en stimuleert het ruimtelijk inzicht. De grootte van de blokjes maakt Koppel vorm en kleur geschikt als vloerspel.

In het kort

  • Verbind vorm en kleur 
  • Educo
Log in of maak een account om uw persoonlijke prijs te zien en/of het artikel te bestellen
 

 

 

Kennis & inspiratie

Recensie: Magnetisch ontwerpbord van Educo

Geschreven op dinsdag 19 februari 2019

Natascha Boertien is leerkracht in groep 3/4 en heeft het Magnetisch ontwerpbord getest in haar klas. Benieuwd naar haar ervaringen in de klas? Lees er alles over in haar blog.
Lees verder

Dier doku: een goede aanvulling op de spelletjeskast

Geschreven op donderdag 26 april 2018

Voor wij-spelen.nl heeft Aletta Geuze Dier doku in haar klas ingezet. "Dier doku heeft een net wat andere insteek dan de meeste spellen". Lees haar recensie.
Lees verder

Haal meer uit: Figurovorm van Educo

Geschreven op woensdag 11 oktober 2017

In de "Haal meer uit ..." serie laten we voorbeelden uit de praktijk zien om net dat beetje verdieping te geven aan onze bestaande materialen. Vandaag laat juf Janet zien hoe u een eigen draai geeft aan Figurovorm van Educo.
Lees verder