Telstraatje | Educo 522882

Let op! Dit artikel heeft een langere levertijd. Informeer bij uw contactpersoon van de binnendienst naar de actuele status.
Algemeen

Telspel om de getallenrij van 1 tot en met 10 visueel te maken en inhoud te geven. Voor de jongste kleuter kan het spel ingezet worden om alleen kleur en/of hoeveelheid te oefenen. De oudere kleuter kan met de opdrachtkaarten rekenvaardigheden als tellen, even/oneven huisnummers herkennen, optellen en aftrekken oefenen. Met zelfcontrole.
Inhoud:
2 houten standaards, 2 houten huizenrijen, 16 opdrachtkaarten, getalkaartjes met cijfers en stippen, 10x 10 enveloppen.
Formaat kist: 36,5 x 14 x 10,5 cm (l x b x h).

Log in of maak een account om uw persoonlijke prijs te zien en/of het artikel te bestellen
 

 

 

Kennis & inspiratie

Recensie: Magnetisch ontwerpbord van Educo

Geschreven op dinsdag 19 februari 2019

Natascha Boertien is leerkracht in groep 3/4 en heeft het Magnetisch ontwerpbord getest in haar klas. Benieuwd naar haar ervaringen in de klas? Lees er alles over in haar blog.
Lees verder

Dier doku: een goede aanvulling op de spelletjeskast

Geschreven op donderdag 26 april 2018

Voor wij-spelen.nl heeft Aletta Geuze Dier doku in haar klas ingezet. "Dier doku heeft een net wat andere insteek dan de meeste spellen". Lees haar recensie.
Lees verder

Haal meer uit: Figurovorm van Educo

Geschreven op woensdag 11 oktober 2017

In de "Haal meer uit ..." serie laten we voorbeelden uit de praktijk zien om net dat beetje verdieping te geven aan onze bestaande materialen. Vandaag laat juf Janet zien hoe u een eigen draai geeft aan Figurovorm van Educo.
Lees verder