Lamp | Fatboy Edison | The Petit 119916

Algemeen
Edison The Petit is uniek in zijn soort door zijn draadloze karakter. Hij is namelijk oplaadbaar en portable, waardoor hij multi-inzetbaar is.De Edison The Petit maakt gebruik van LED technologie, heeft drie standen en zorgt zorgt voor 6 tot 24 uur draadloze verlichting, waarna hij gewoon weer opgeladen kan worden.
Formaat: 25 x 16 cm (h x b).
Gewicht: 1 kg.
Materiaal: polyethylene.
Customize je Edison The Petit met één van de 21 verwisselbare lampenkapjes van de Cooper Cappie serie.
Verzorging: gebruik een zachte doek, handwarm water en vloeibare (of zachte) zeep. Gebruik geen schoonmaakmiddelen die alcohol, ammoniak, benzeen of schurende stoffen bevatten. Open nooit de lamp tijdens het schoonmaken.


Details
Aan of uit? Binnen of buiten? Groot, middel of klein. Wat kenmerkt de Edisons? Een iconische silhouet, minimalistisch design. Eenvoudige, pure vormen en witter dan wit. Met dank aan de uitvinder van de gloeilamp Thomas Edison. Deze iconische lamp heeft drie verschillende lichtstanden. Door het gebruik van LED technologie is de lamp geheel verlicht.
Log in of maak een account om uw persoonlijke prijs te zien en/of het artikel te bestellen
 

 

 

Kennis & inspiratie

Recensie Wobbel | 1001-dingen schommelplank

Geschreven op woensdag 5 april 2017

Een gebogen plank met optioneel een laagje vilt of kurk eronder. Dat is de Wobbel. Aan thuisinonderwijs.nl's Jacqueline Wouda, onderwijsjournalist en moeder van vier, de eer hem uit te proberen. 'In de twee weken dat de plank in huis staat, blijft hij een onbeschrijflijke aantrekkingskracht uitoefenen op alle huisgenoten.'
Lees verder

Oog voor detail | Meubilairspecial voor het voortgezet onderwijs

Geschreven op woensdag 1 maart 2017

Succesvol inrichten is meer dan het vullen van een ruimte met meubels. Verrassende, innovatieve of juist old school oplossingen kunnen uw inrichting een flinke boost geven. Ontdek hoe minimale aanpassingen en details in bijvoorbeeld kleur- en materiaalkeuze, verlichting en wandbekleding heel wat kunnen doen met een ruimte met deze voorbeelden uit onze nieuwste meubilairspecial.
Lees verder

Uitbreiding assortiment: ruim 13.000 nieuwe producten!

Geschreven op woensdag 11 mei 2016

We hebben ons aanbod materialen voor techniek, handvaardigheid, tekenen, CKV en beeldende vorming onder de loep genomen en flink uitgebreid. We voegden ruim 12.000 nieuwe vakgereedschappen en 1.500 nieuwe creatieve materialen toe. Ook nieuw: de STEAM-productlijn.
Lees verder

Accessoires bij dit artikel