Sprookjes en historische figuren | LEGO® Education | 45023 90302

Onze excuses, dit product is niet meer leverbaar.
Wellicht hebben we een vergelijkbaar product in onze webshop.
Bekijk hier meer artikelen uit dezelfde categorie.
Algemeen

Een set met 21 fantasie figuren van LEGO® Education. Deze set is geschikt voor kinderen van 4 jaar en ouder.

U krijgt geleverd: Een set met 21 figuurtjes en 21 spelkaarten.Details

Stimuleer de verbeelding van kinderen met 21 unieke LEGO® Education personages uit het echte leven, uit sprookjes en uit de geschiedenis. Zie hoe de kinderen zich inleven in de spannende en inspirerende wereld van rollenspel, spelenderwijs samenwerkend met anderen om zo hun verhalen tot leven te brengen. De spelkaarten die meegeleverd worden bieden inspiratie voor allerlei spelletjes. In deze set zitten onder andere: piraten, een heks, een tovenaar, koning en koningin, mijnwerkers en zeemeermin.

In het kort:

  • LEGO® Education
  • rollenspel
  • samenwerken
  • vanaf 4 jaar
 

 

 

Kennis & inspiratie

Recensie: Magnetisch ontwerpbord van Educo

Geschreven op dinsdag 19 februari 2019

Natascha Boertien is leerkracht in groep 3/4 en heeft het Magnetisch ontwerpbord getest in haar klas. Benieuwd naar haar ervaringen in de klas? Lees er alles over in haar blog.
Lees verder

Twickto: constructiespeelgoed voor oneindig bouwplezier

Geschreven op maandag 30 april 2018

Twickto is hèt constructiespeelgoed voor oneindig speelplezier. Het is niet alleen erg leuk, maar het stimuleert ook talentontwikkeling. Voor wij-spelen.nl heeft Liesbeth Simonse de Educatieve Set L van Twickto onder de loep genomen. Hoe reageerden de kinderen uit haar klas op de gekleurde bouwstenen? En konden ze overweg met de Twicks, Bricks en Twicktool? Lees de hele recensie hier.
Lees verder

Juf Esther en juf Nienke nemen u mee naar buiten

Geschreven op maandag 26 maart 2018

Niet alleen in de pauze, maar ook tijdens de reken- of taalles naar buiten? Juf Esther en Nienke nemen elke vrijdag de leerlingen mee naar buiten en delen hun leuke ideeën graag met anderen. Via handige video’s brengen ze de les in beeld. Toch liever een les op papier? Download ‘m hier.
Lees verder