Eetservies | Bioplastic | 79-delig 38223

Algemeen

Een zeer uitgebreide 79-delige Bioplastic eetservies in trendy pastel kleuren. Dit kinderservies is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

U krijgt geleverd: Een 79-delig servies met borden, bestek, kopjes, kannen en pannen.Details

Deze uitgebreide pastelkleurige BIOplastic dinerset heeft 79 onderdelen. Het spelen met deze set moedigt het creatief en fantasievol spelen aan. Het helpt de sociale en ontwikkelingsvaardigheden van kinderen te ontwikkelen. Er kan individueel of in een groep mee gespeeld worden. Dit servies is gemaakt van tenminste 90% suikerriet, dit maakt dit product ecologisch verwantwoord, zonder dat er concessies hoeven te worden gedaan aan de kwaliteit en de sterkte van het product.

In het kort:

  • Bioplastic, gemaakt van suikerriet
  • vaatwasmachine bestendig
  • vanaf 2 jaar
Log in of maak een account om uw persoonlijke prijs te zien en/of het artikel te bestellen
 

 

 

Kennis & inspiratie

Recensie: Magnetisch ontwerpbord van Educo

Geschreven op dinsdag 19 februari 2019

Natascha Boertien is leerkracht in groep 3/4 en heeft het Magnetisch ontwerpbord getest in haar klas. Benieuwd naar haar ervaringen in de klas? Lees er alles over in haar blog.
Lees verder

Twickto: constructiespeelgoed voor oneindig bouwplezier

Geschreven op maandag 30 april 2018

Twickto is hèt constructiespeelgoed voor oneindig speelplezier. Het is niet alleen erg leuk, maar het stimuleert ook talentontwikkeling. Voor wij-spelen.nl heeft Liesbeth Simonse de Educatieve Set L van Twickto onder de loep genomen. Hoe reageerden de kinderen uit haar klas op de gekleurde bouwstenen? En konden ze overweg met de Twicks, Bricks en Twicktool? Lees de hele recensie hier.
Lees verder

Juf Esther en juf Nienke nemen u mee naar buiten

Geschreven op maandag 26 maart 2018

Niet alleen in de pauze, maar ook tijdens de reken- of taalles naar buiten? Juf Esther en Nienke nemen elke vrijdag de leerlingen mee naar buiten en delen hun leuke ideeën graag met anderen. Via handige video’s brengen ze de les in beeld. Toch liever een les op papier? Download ‘m hier.
Lees verder