Hoofdband voor VR-Bril | Oculus | Quest 2 | Elite Strap 29705

Algemeen

Hoofdband voor de Oculus Quest 2 VR-bril. Deze hoofdband is speciaal ontworpen voor de Oculus Quest 2 VR-headset. De set heeft een ergonomische ontwerp. Het is samengesteld uit ABS-plastic (sterk en duurzaam materiaal) en traagschuim. Het sponskussen maakt gebruik van traagschuim, dat zacht en comfortabel is, waardoor je meer wordt ondergedompeld in de VR-wereld. De hoofdband is eenvoudig te installeren en te demonteren en het zorgt voor een volledige dekking.

U krijgt geleverd: 1 Elite Strap voor de Oculus Quest 2 VR-bril.

Log in of maak een account om uw persoonlijke prijs te zien en/of het artikel te bestellen
 

 

 

Kennis & inspiratie

Techniekdocent over de opkomst van tech-ruimtes

Geschreven op maandag 3 mei 2021

Vroeger was er een technieklokaal vol figuurzagen, kolomboren en soldeerbouten. Hier bereiden leerlingen zich voor op de bovenbouw. Maar de tijd staat stil in het technieklokaal terwijl de technieksector snel verandert. Ewout Warringa is techniekdocent en vertelt over tech-ruimtes in het onderwijs.
Lees verder

VR als aanvulling op bestaande lesprogramma’s in het voortgezet onderwijs

Geschreven op woensdag 31 maart 2021

Emagine is het enige platform dat virtueel lesmateriaal aanbiedt volgende de officiële lesstof. De lessen sluiten aan op reeds bestaande lesmethoden en scholen kunnen deze lessen afnemen via het online Emagine-platform.
Lees verder

Tips en materialen voor het leren op afstand, speciaal voor het voortgezet onderwijs

Geschreven op donderdag 16 april 2020

Scholen, leraren en schoolleiders zitten niet bij de pakken neer maar zijn vol aan de slag om onderwijs op afstand te organiseren. Ook wij ondersteunen daarin waar we kunnen met voor het succesvol organiseren van online lessen, een optimale voorbereiding op het nieuwe schooljaar én educatieve oplossingen voor uw leerlingen.
Lees verder