Link kabel voor VR-Bril | Oculus | Quest 2 29701

Algemeen

Met deze link kabel kan je je Oculus Quest / Quest 2 headset aansluiten op jouw computer (PC) via een USB 3.0 ingang. De kabel is van hoge kwaliteit en zorgt voor een gameplay zonder lag en je headset wordt ook nog eens opgeladen. Met de lengte van 5 meter kan je altijd vrij rond bewegen. Ontgrendel de potentie van jouw headset met onze link kabel!

  • 5 meter
  • Hoge speed transfer (5gbps)
  • USB C Naar USB A
  • Zowel te gebruiken voor Oculus Quest en Quest 2

U krijgt geleverd: 1 link-kabel voor de Oculus VR-Bril.

Log in of maak een account om uw persoonlijke prijs te zien en/of het artikel te bestellen
 

 

 

Kennis & inspiratie

Techniekdocent over de opkomst van tech-ruimtes

Geschreven op maandag 3 mei 2021

Vroeger was er een technieklokaal vol figuurzagen, kolomboren en soldeerbouten. Hier bereiden leerlingen zich voor op de bovenbouw. Maar de tijd staat stil in het technieklokaal terwijl de technieksector snel verandert. Ewout Warringa is techniekdocent en vertelt over tech-ruimtes in het onderwijs.
Lees verder

VR als aanvulling op bestaande lesprogramma’s in het voortgezet onderwijs

Geschreven op woensdag 31 maart 2021

Emagine is het enige platform dat virtueel lesmateriaal aanbiedt volgende de officiële lesstof. De lessen sluiten aan op reeds bestaande lesmethoden en scholen kunnen deze lessen afnemen via het online Emagine-platform.
Lees verder

Tips en materialen voor het leren op afstand, speciaal voor het voortgezet onderwijs

Geschreven op donderdag 16 april 2020

Scholen, leraren en schoolleiders zitten niet bij de pakken neer maar zijn vol aan de slag om onderwijs op afstand te organiseren. Ook wij ondersteunen daarin waar we kunnen met voor het succesvol organiseren van online lessen, een optimale voorbereiding op het nieuwe schooljaar én educatieve oplossingen voor uw leerlingen.
Lees verder