ACTIE: Green Screen | Greenscreenbox 24408

Algemeen

 

Geef creativiteit en digitale geletterdheid een BOOST met de Greenscreenbox! Met dit praktische en eenvoudig inzetbare product maak je zelf in een handomdraai je eigen greenscreenvideo’s. Kinderen vinden het fantastisch om zelf films te maken. Hun creativiteit is grenzeloos, net als de mogelijkheden om de Greenscreenbox in te zetten bij diverse vakgebieden. Kinderen verwerken de leerstof met de Greenscreenbox of presenteren wat ze hebben geleerd. Geschikt vanaf 4 jaar t/m middelbaar onderwijs.  

U krijgt geleverd: 1 GreenscreenboxInclusief houder voor de iPad die je m.b.v. de meegeleverde latjes op maat instelt van je eigen tablet.Details

Door het compacte formaat zet je de Greenscreenbox zo op tafel en kun je meteen beginnen met het maken van je eigen greenscreenvideo’s en –foto’s. Gebruik LEGO, Join Clips of andere materialen om je video’s een verrassende twist te geven. Om de Greenscreenbox te kunnen gebruiken, heb je een tablet of telefoon met greenscreen app nodig. Je kunt hiervoor zowel IOS als Android gebruiken. Dit artikel wordt vaak gekocht in combinatie met Toolblox: een handige accessoireset van groene blokken en stroken waarmee je heel eenvoudig gave greenscreentrucs uit kunt voeren (apart vekrijgbaar).

In het kort:

  • Greenscreenbox
  • Greenscreen
  • Vanaf 4 jaar
Log in of maak een account om uw persoonlijke prijs te zien en/of het artikel te bestellen
 

 

 

Kennis & inspiratie

Techniekdocent over de opkomst van tech-ruimtes

Geschreven op maandag 3 mei 2021

Vroeger was er een technieklokaal vol figuurzagen, kolomboren en soldeerbouten. Hier bereiden leerlingen zich voor op de bovenbouw. Maar de tijd staat stil in het technieklokaal terwijl de technieksector snel verandert. Ewout Warringa is techniekdocent en vertelt over tech-ruimtes in het onderwijs.
Lees verder

VR als aanvulling op bestaande lesprogramma’s in het voortgezet onderwijs

Geschreven op woensdag 31 maart 2021

Emagine is het enige platform dat virtueel lesmateriaal aanbiedt volgende de officiële lesstof. De lessen sluiten aan op reeds bestaande lesmethoden en scholen kunnen deze lessen afnemen via het online Emagine-platform.
Lees verder

Tips en materialen voor het leren op afstand, speciaal voor het voortgezet onderwijs

Geschreven op donderdag 16 april 2020

Scholen, leraren en schoolleiders zitten niet bij de pakken neer maar zijn vol aan de slag om onderwijs op afstand te organiseren. Ook wij ondersteunen daarin waar we kunnen met voor het succesvol organiseren van online lessen, een optimale voorbereiding op het nieuwe schooljaar én educatieve oplossingen voor uw leerlingen.
Lees verder