Bed-Alert | Kids-F | Bedden met kantelende ramen 5665

Algemeen

1 Bed-Alert geschikt voor bedden met kantelende ramen. Exclusief 2 AAA-batterijen. Deze is eenvoudig te monteren door het reeds aangebrachte dubbelzijdige tape.Details

De Bed-Alert is een doosje dat detecteert of een kinderbed open of gesloten is. Dit is een revolutionaire vorm van bed-beveiliging. De Bed-Alert is een universeel, stand-alone apparaatje, geschikt voor elk kinderbed. De Bed-Alert zorgt ervoor dat het nagenoeg onmogelijk is om te vergeten een kinderbedje af te sluiten. Één Bed-Alert per bed is voldoende, geplaatst op het bovenste hekwerk omdat daar het potentiële gevaar aanwezig is.

Zo werkt de Bed-Alert:

  • opening van het bed activeert het systeem (waarneembaar door knipperend signaal)
  • ca. 12 seconden later: geluidssignaal
  • knipperend signaal neemt in snelheid toe
  • optie 1: bed sluiten, optie 2: uitstellen sluiten bed door te snoozen met ca. 10 seconden
  • is het bed hierna nog steeds onafgesloten? Dan volgt een steeds indringender, onmisbaar geluidssignaal
Log in of maak een account om uw persoonlijke prijs te zien en/of het artikel te bestellen
 

 

 

Kennis & inspiratie

Recensie Wobbel | 1001-dingen schommelplank

Geschreven op woensdag 5 april 2017

Een gebogen plank met optioneel een laagje vilt of kurk eronder. Dat is de Wobbel. Aan thuisinonderwijs.nl's Jacqueline Wouda, onderwijsjournalist en moeder van vier, de eer hem uit te proberen. 'In de twee weken dat de plank in huis staat, blijft hij een onbeschrijflijke aantrekkingskracht uitoefenen op alle huisgenoten.'
Lees verder

Oog voor detail | Meubilairspecial voor het voortgezet onderwijs

Geschreven op woensdag 1 maart 2017

Succesvol inrichten is meer dan het vullen van een ruimte met meubels. Verrassende, innovatieve of juist old school oplossingen kunnen uw inrichting een flinke boost geven. Ontdek hoe minimale aanpassingen en details in bijvoorbeeld kleur- en materiaalkeuze, verlichting en wandbekleding heel wat kunnen doen met een ruimte met deze voorbeelden uit onze nieuwste meubilairspecial.
Lees verder

Uitbreiding assortiment: ruim 13.000 nieuwe producten!

Geschreven op woensdag 11 mei 2016

We hebben ons aanbod materialen voor techniek, handvaardigheid, tekenen, CKV en beeldende vorming onder de loep genomen en flink uitgebreid. We voegden ruim 12.000 nieuwe vakgereedschappen en 1.500 nieuwe creatieve materialen toe. Ook nieuw: de STEAM-productlijn.
Lees verder