Grimm's: uitdagend door eenvoud, vrolijk door kleuren

Grimm's houten speelgoed is duurzaam en handgemaakt speelgoed van de hoogste kwaliteit en is uitgegroeid tot een van de bekendste merken van antroposofisch houten speelgoed.
grimms
Grimm’s heeft een uniek vorm- en kleurgebruik. Doordat het hout op geheel eigen wijze wordt behandeld krijgt het het zo kenmerkende, fluweelachtige, matte uiterlijk. De speeltjes stimuleren fantasie, versterken het creatief vermogen, leren omgaan met textuurverschillen en verbeteren de oog-handcoördinatie.

Duurzaam en handgemaakt speelgoed
In de kleine Duitse werkplaats van Grimm’s maken ze houten speelgoed met een groot hart voor mens en milieu. Al het hout komt uit duurzaam beheerde bossen in Europa en vaak wordt samengewerkt met werkplaatsen voor gehandicapten die door het maken van speelgoed volwaardig kunnen deelnemen aan de maatschappij.

Kwaliteit en een echt feel-good merk
Speelgoed van Grimm’s zit bomvol goede dingen en dat merk je. Het is kleurrijk, fantasievol, veilig voor kinderen en superstevig.
 • agenda
  Meer Actueel

  Op zoek naar meer tips, lopende acties, nieuws, brochures en events? Bekijk hier alles in het onderdeel Actueel.

 • winkelwagen
  Shop

  Direct aan de slag met het zoeken, vinden en selecteren van materialen? Je vindt alles op categorie verzameld in onze online shop. Plaats producten op je wensen- of bestellijst of bestel direct!

 • samen
  Meer informatie?

  Heb je een vraag of wil je meer informatie over de inhoud op deze pagina of een ander onderwerp? We helpen je graag verder. Neem gerust contact op met jouw Heutink adviseur of vaste contactpersoon van ons klantenserviceteam. Je vindt alle gegevens hier: