Recensie: Verti-fix dieren

Door de kubussen aan elkaar te verbinden bouw je al snel je eigen 3D-dier.
Bouw je een dier van een voorbeeldkaart na of bedenk je zelf een fantasiedier? Hoe dan ook, met dit ontwikkelingsmateriaal werk je aan verschillende vaardigheden zoals de motoriek, ruimtelijke oriëntatie, kleur en vorm.
verti fix

De recensie
Voor wij-spelen.nl heeft rekenspecialist Otto Zwolsman de Verti-fix dieren uitgeprobeerd en zijn bevindingen met ons gedeeld. Hij zet de verschillende ontwikkelingsgebieden die aan bod komen voor je op een rijtje. Lees de recensie hier.

Wie is wij-spelen.nl?
Wij-spelen is onderdeel van Wij-leren. De website wij-leren.nl bied jou een onderwijskundige kennisbank gevuld met opinies, achtergronden en nieuwsberichten uit het onderwijs. Gekoppeld hieraan is de website wij-spelen.nl, die zich richt op materialen waarmee kinderen spelend kunnen leren. Elke maand worden er interessante materialen onder de loep genomen en in recensies omschreven. • agenda
  Meer Actueel

  Op zoek naar meer tips, lopende acties, nieuws, brochures en events? Bekijk hier alles in het onderdeel Actueel.

 • winkelwagen
  Shop

  Direct aan de slag met het zoeken, vinden en selecteren van materialen? Je vindt alles op categorie verzameld in onze online shop. Plaats producten op je wensen- of bestellijst of bestel direct!

 • samen
  Meer informatie?

  Heb je een vraag of wil je meer informatie over de inhoud op deze pagina of een ander onderwerp? We helpen je graag verder. Neem gerust contact op met jouw Heutink adviseur of vaste contactpersoon van ons klantenserviceteam. Je vindt alle gegevens hier: