Recensie: Verteltheater

Een verhaal vertellen, een woordweb maken of aan de slag met je eigen lichttheater? Met het Verteltheater is dit, en nog veel meer, allemaal mogelijk.
Zodra het Verteltheater tevoorschijn komt weten kinderen al dat er een nieuwe, leuke taalactiviteit aan komt. Met behulp van dit eenvoudig op te bergen ’kastje’ komt handelend leren nog meer tot leven en wordt dit visueel ondersteund.
verteltheater

De recensie
Voor klasvanjuflinda.nl heeft blogger Carolien van Beveren het Verteltheater uitgeprobeerd en haar bevindingen met ons gedeeld. Lees de recensie hier.

Wie zit er achter klasvanjuflinda.nl?
Linda Willemsen is in 2011 afgestudeerd aan de PABO en heeft ervaring in de onderbouw van de basisschool. Daarnaast is ze actief op social media en met het bloggen op haar website. Haar interesses liggen op het gebied van taal, rekenen en zorg en hier heeft ze al veel over geschreven. In januari 2013 heeft zij haar eerste twee boeken uitgebracht: ’Letter van de week’ en ’50 lesideeën voor de onderbouw’. Daarnaast heeft zij ook een aantal E-books geschreven, te vinden op haar website. Linda wil andere leerkrachten graag inspireren om kennis op een leuke en enthousiaste manier over te dragen, zodat het leren een feestje wordt!

Op klasvanjuflinda.nl zijn verschillende lesideeën, reviews van boeken en materialen en vele inspirerende blogs over het basisonderwijs te vinden. Inmiddels is Juf Linda niet de enige die de blogs schrijft. Zij wordt aangevuld door verschillende interessante gast-bloggers, allen werkzaam in het basisonderwijs en met een groot hart voor het jonge kind.

 • agenda
  Meer Actueel

  Op zoek naar meer tips, lopende acties, nieuws, brochures en events? Bekijk hier alles in het onderdeel Actueel.

 • winkelwagen
  Shop

  Direct aan de slag met het zoeken, vinden en selecteren van materialen? Je vindt alles op categorie verzameld in onze online shop. Plaats producten op je wensen- of bestellijst of bestel direct!

 • samen
  Meer informatie?

  Heb je een vraag of wil je meer informatie over de inhoud op deze pagina of een ander onderwerp? We helpen je graag verder. Neem gerust contact op met jouw Heutink adviseur of vaste contactpersoon van ons klantenserviceteam. Je vindt alle gegevens hier: