tastkist

Recensie: Tastkist

Een typisch voorbeeld van een degelijk én divers inzetbaar ontwikkelingsmateriaal.
De veredelde versie die elke kleuterjuf élk jaar weer maakt: de schoenendoos met daarin twee gaten, wie kent hem niet? Voor degene die op zoek is naar een duurzame variant is er de Tastkist.

Uitgebreide recensie
Voor wij-spelen.nl heeft groepsleerkracht en kindercoach Tineke Verdoes de Tastkist uitgeprobeerd en haar bevindingen met ons gedeeld. Ze zet de verschillende ontwikkelingsgebieden die aan bod komen voor je op een rijtje. Lees hier de recensie.

Wie is wij-spelen.nl?
Wij-spelen is onderdeel van Wij-leren. De website wij-leren.nl biedt je een onderwijskundige kennisbank gevuld met opinies, achtergronden en nieuwsberichten uit het onderwijs. Gekoppeld hieraan is de website wij-spelen.nl, die zich richt op materialen waarmee kinderen spelend kunnen leren. Elke maand worden er interessante materialen onder de loep genomen en in recensies omschreven. • agenda
  Meer Actueel

  Op zoek naar meer tips, lopende acties, nieuws, brochures en events? Bekijk hier alles in het onderdeel Actueel.

 • winkelwagen
  Shop

  Direct aan de slag met het zoeken, vinden en selecteren van materialen? Je vindt alles op categorie verzameld in onze online shop. Plaats producten op je wensen- of bestellijst of bestel direct!

 • samen
  Meer informatie?

  Heb je een vraag of wil je meer informatie over de inhoud op deze pagina of een ander onderwerp? We helpen je graag verder. Neem gerust contact op met jouw Heutink adviseur of vaste contactpersoon van ons klantenserviceteam. Je vindt alle gegevens hier: